Зниження ціни на ливарні петлі і блочки

Зниження ціни на ливарні петлі і блочки
19/05/21

Спеціально для Вас компанія ARTSTEP підготувала вигідну пропозицію по зниженню ціни до -37% на розхідну фурнітуру та комплектуючі для виготовлення взуття.

У зв'язку з цим пропонуємо Вам зібрати комплект ливарних розхідних матеріалів за прийнятною вартістю. Пропозиція поширюється на кілька товарних категорій:

Зменшення вартості розхідної фурнітури дозволить оптимізувати виробничий процес, скоротити витрати, виготовити затребувану і стильну продукцію.

Розхідна фурнітура безпечна у використанні і має сертифікати якості. Всі вироби розроблені модельним будинком ARTSTEP з урахуванням світових тенденцій моди.

Зниження вартості на розхідну фурнітуру і матеріали для шкіряно-взуттєвого та швейного виробництва діє на постійній основі (до 31.12.2021).

Купити металеві петлі і блочки оптом можна за ціною зі знижкою до -37%. Для замовлення звертайтесь до регіонального менеджера!

Повний асортимент фурнітури, яка бере участь у пропозиції, можна подивитися на викладках в фірмових шоу-румах Одеси, Харкова, Дніпра, Львова та Броварів.


Одеса. 19.05.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*