Білизняна фурнітура для купальників

Білизняна фурнітура для купальників
14/06/23

Оновлення пляжного гардероба в нинішньому сезоні пов'язане із запитами на моделі купальників з фурнітурою. Металеві та пластикові вироби виконують роль застібок, кріплення або декору. Фурнітура для білизни регулює лямки і ремінці, прикрашає вирізи, лінію талії або декольте.

Трендові купальники з фурнітурою

Коли на вулиці нестерпна спека, хочеться скоріше на пляж і прихопити з собою стильну купальну білизну. Різноманітність вибору пляжних костюмів дозволяє одягатися в купальники різних фасонів і текстур.

Дизайнери розставили акцентні деталі на наймодніших купальниках і запропонували оригінальні боді та роздільні комплекти з білизняною фурнітурою. Радимо придивитися до моделей, які найбільш зустрічаються і виражені:

  • морською тематикою;

  • відтінками шоколаду;

  • мотивами ретро;

  • фігурними вирізами;

  • тонкими лямками;

  • кроше;

  • ланцюгами;

  • неоновими відтінками;

  • спорт стайлом.

Фурнітура для купальників у морських мотивах

Прикрасити пляжний наряд яскравими принтами вирішив Versace і популяризував насичені морські орнаменти, підкреслені металевими перетяжками і ґудзиками. Шорти з візерунком морських глибин від бренду зафіксовані поясом на пряжці.

фурнитура для купальников 1

Patbo, Solid & Striped, Versace

У лінійці купальників Patbo максимально відобразив дари моря і нанизав на образ перлинні намистини. Zimmermann виконав купальний одяг у техніці кроше, закріпивши на кручені нитки мушлі кільцями.

Декор для купальників у стилі ретро

Стильняшні купальні костюми сезону повторюють силуети 50-х років. Ретро-купальники Lis Marie Fernandez прикрашені роговими ґудзиками і пряжками. Яскраві аксесуари з полірованого рогу знову вриваються в гардероб і нагадують про свою актуальність.

На цілісному купальнику Veronica Beard та бікіні в смужку Balmain пришиті металеві ґудзики. Ефект ретро одягу для пляжу Medina додали ремінці з пряжкою. Пляжні комплекти від Solid & Striped фіксують кільця та геометричні перетяжки.

фурнитура для купальников 2

Balmain, Solid & Striped, Medina

Перетяжки для купальників

На пляжній білизні спортивного крою Noire фігурують застібки-фастекси, які витончено виділяють закриту талію. На ряду зі злитими купальниками в моді стоять навпроти комплекти, оголюючі тіла. Тонкі зав'язки приєднує до основної тканини за допомогою кілець Oseree.

Якщо мова йде про купальну білизну, то яскраві флуоресцентні кольори неодмінно стануть «візитною карткою». Бренд Reine Olga висловив відтінки неону на своїх купальниках з фурнітурою, яка регулює бретельки. Зав'язки на неонових комплектах прикрасив кінцевиками The Attico.

фурнитура для купальников 3

The Attico, Noire, Reine Olga

У список фаворитів літнього сезону включені спокусливі вирізи. Same і Cult Gaia підкреслюють актуальний тренд великими кільцями. Відкриту зону талії Lisa Marie Fernandez перетягує декором у вигляді ромашки.

фурнитура для купальников 4

Lisa Marie Fernandez, Cult Gaia, Self-Portrait

Купальники з ланцюгами

Топ-лист модних речей пронизав ланцюговий тренд — тенденція торкнулася і купальників. Модний будинок Versace впровадив тренд не тільки на сумки, але і створив лаконічні моделі купальників з ланцюгами замість лямок і розбавив дрібними ланками принт на пляжному одязі. У The Attico і Stella McCartney вийшли оригінальні композиції халтерів, які обвивають ланцюгами шию.

фурнитура для купальников 5

The Attico, Versace, Stella McCartney

Купити білизняну фурнітуру від виробника

Купити білизняну фурнітуру оптом можна в інтернет-магазині ARTSTEP або на замовлення у фірмових шоу-румах. Виробник фурнітури для купальників має в розпорядженні широкий асортимент ланцюгів, перетяжок, регуляторів, застібок, кілець, гачків, пришивного декору та іншої білизняної фурнітури.

Якщо Ви хочете декорувати купальники ексклюзивною фурнітурою або брендованими елементами, тоді пропонуємо Вам виготовлення виробів в індивідуальному дизайні під замовлення.

text 2


Одеса. 14.06.2023
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*