ARTBLOG

  • 09/11/23

    Фурнітура для тактичного спорядження ARTSTEP виготовлена зі 100% поліаміду (нейлон). Міцна фурнітура — це гарантія довговічності плитоносок, РПС (ремінно-плечових систем), підсумків, рюкзаків та іншої амуніції.

    Докладніше
  • 15/06/23

    Мода на спорт стайл нестримно вривається в повсякденний гардероб. Такі образи підходять як для заняття спортом, фітнесом, йогою або прогулянки, так і для створення стильного офісного або вечірнього образу. Спортивний одяг вже давно перестав бути «домашнім». Однак він як і раніше повинен залишатися комфортним. Важливий не тільки зручний крій, але і правильно підібрана фурнітура.

    Докладніше
  • 14/06/23

    Оновлення пляжного гардероба в нинішньому сезоні пов'язане із запитами на моделі купальників з фурнітурою. Металеві та пластикові вироби виконують роль застібок, кріплення або декору. Фурнітура для білизни регулює лямки і ремінці, прикрашає вирізи, лінію талії або декольте.

    Докладніше
  • 13/06/23

    Ланцюговий тренд захопив загальну прихильність і визначив модний вектор на кілька сезонів поспіль. Тенденція торкнулася не тільки одягу і взуття, але також інтегрувалася в галантерейні аксесуари. Жіноча сумка з ланцюгом стала визначальною моделлю в брендових колекціях.

    Докладніше
  • 12/06/23

    Однією з успішних інвестицій 2023-24 стають джинсові міні-сукні, акцент в яких модельєри вирішили зробити на привабливості і сексуальності. Короткі коктейльні сукні або моделі на кожен день виявляються невід'ємною частиною базового жіночого гардеробу.

    Докладніше
  • 09/06/23

    Ланцюжок на взуття — одна з ключових тенденцій теплого сезону 2023, яка справила глобальний фурор на подіумах. Минула епоха, що прославилася блиском золотого масивного ланцюга на шиї та кисті, переосмислена сучасними дизайнерами. Ланцюг, виступавший раніше маркером фінансового статусу власника, перетворився в окремий декоративний елемент вбрання.

    Докладніше
  • 08/06/23
    Різноманітність швейної фурнітури дозволяє нескінченно варіювати дизайн одягу і створювати все нові й нові образи. Витончені і масивні, елегантні та зухвалі аутфіти можливі з ланцюгами, декоративними перлами та ґудзиками. Давайте розберемося, як носити трендовую фурнітуру в 2023-24 році. 
    Докладніше
Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*