Ботильйони на шнуровці в вікторіанському стилі

Ботильйони на шнуровці в вікторіанському стилі
31/10/19
Ботильйони в вікторіанському стилі відрізняються своєю елегантною шнурівкою і жіночністю. Вони з особливою щільністю обтягують ногу і завдяки своїй шнурівці нагадують взуття, яка користувалася популярністю в 19 столітті, коли на престолі височіла Вікторія - королева Великобританії. Саме з цим і пов'язано те, як взуття з вікторіанської шнурівкою отримала свою назву. Сучасні моделі виділяються заокругленим або вузьким мисом, притому форма і висота каблука може сильно відрізнятися. Спочатку така витончена модель взуття асоціювалася виключно з пишними об'ємними сукнями, воланом і оксамитом, але в нинішніх реаліях прогрес модних тенденцій дозволив поєднувати ботильйони зі шнурівкою в вікторіанському стилі з практично будь-яким одягом.

botilyoni_viktorianskiy_style_.jpg


Фурнітура для взуття зі шнурівкою в вікторіанському стилі

Як і будь-яка інша взуття, ботильйони в вікторіанському стилі потребують якісної і вишуканою фурнітурі. Особливо це стосується незамінних елементів шнурівки, таких як взуттєві блочки, гачки і петлі. Ці вироби допомагають стилізувати шнурівку і надати їй більш модний і виразний вигляд. Також взуття може бути прикрашена додатковими декоративними елементами, такими як металевий декор або ремінці з застібками у вигляді пряжок. Стильних прикрас ніколи не буває занадто багато і більшість моделей взуття виглядали б набагато привабливіше, якщо в їх образ додати трішки імпровізації, використовуючи взуттєву фурнітуру ARTSTEP.

Haider-Ackermann-Salvatore_Ferragamo-Trussardi_.jpg

Haider Ackermann, Salvatore Ferragamo, Trussardi

Ботильйони зі шнурівкою від відомих брендів

В сучасні тренди ботильйони в вікторіанському стилі стали входити ще кілька років тому - справжні модниці їх активно застосовували для створення своїх стильних образів. Цілком ймовірно, що вони обмежилися б своєї невеликою часткою популярності, якби відомі бренди не підхопили цю тенденцію і не понесли її в маси. Тому ми зараз можемо спостерігати безліч ботильонов зі шнурками в широкому ціновому діапазоні. Alexander McQueen і Louis Vuitton представили моделі з низьким халявою і на високих підборах. Ботильйони Phillip Lim відрізняються більш високою халявою.

Alexander_McQueen-Louis_Vuitton-Phillip_Lim_.jpg

Alexander McQueen, Louis Vuitton, Phillip Lim

Дизайнери відомих брендів Calvin Klein, Giambattista Valli, Mary Katrantzou представили розкішні моделі взуття зі шнурівкою на тонкій шпильці. Так, такі ботильйони менш стійкі, але виглядають дуже витончено і виразно. На противагу взуття з такими якостями можна поставити ботильйони від дизайнерів Chloe, Jourden і Miu_Miu. Вони оснащені невисоким квадратним або трапецієподібним каблуком, який робить взуття набагато практичніше, зручніше і стійкіше. Також варто звернути пильну увагу на моделі взуття зі шнурівкою від модельєрів Haider Ackermann, Salvatore Ferragamo і Trussardi. Незважаючи на різний вид каблука, це однаково стильні та елегантні ботильйони, які приносять радість жінкам надів їх.

Calvin_Klein-Giambattista_Valli-Mary_Katrantzou_.jpg

Calvin Klein, Giambattista Valli, Mary Katrantzou

Жіночі ботильйони в вікторіанському стилі. З чим їх носити?

Ботильйони на шнурівці можна поєднувати практично з будь-якої повсякденним одягом. Саме в цьому і полягає їх індивідуальність. У нинішніх реаліях одними з найбільш актуальних образів є луки, які включають в себе модні джинси (як широкі, так і завужені). Стильно разом з ботильйони в вікторіанському стилі виглядають і легкі сукні, а також короткі спідниці. Такі поєднання в найбільш виграшному світлі підносять струнку жіночу фігуру.

s_chem_nosit_botilyoni_so_shnurovkoy_.jpg

Доречним буде і поєднання ботильонов зі шнурівкою з довгими пальто і пуховиками - вони жодним чином не приховують, а тільки доповнюють переваги такої романтичної взуття. Одяг у спортивному або casual-стилі знаходить своє друге дихання при поєднанні з вікторіанської взуттям. Модні комбінезони в робочому і спортивному стилі в рівній мірі, що і трикотажні сукні та костюми підходять до ботильйони з вікторіанської шнурівкою. Можна нескінченно експериментувати з образом і відкривати для себе нові ідеї - адже еклектика завжди була і залишається основним козирем по-справжньому стильних жінок.

Chloe-Jourden-Miu_Miu_.jpg

Chloe, Jourden, Miu Miu

text 2


Одеса. 31.10.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*