Декор для одягу - способи кріплення

Декор для одягу - способи кріплення
19/06/19
Швейне виробництво — величезна галузь, що динамічно розвивається, в галузі індустрії моди. Фурнітура для шиття - важлива складова, без якої неможливо створити повноцінний образ. Деталі та додаткові елементи допомагають надати унікального вигляду виробу. Матеріали, технології, що застосовуються при пошитті одягу, не стоять на місці і виробники завжди стежать за модними тенденціями, щоб не відставати від новинок.
Придбання швейної фурнітури — це серйозний крок, від якого залежить зовнішній вигляд, довговічність майбутнього виробу, його респектабельність, і звісно — репутація бренду. Але не відходитимемо від теми, яку хочемо запропонувати у цій статті. Так, безумовно, стиль та дизайн зовнішнього вигляду фурнітури для одягу – це важливий фактор, але не менш важливим аспектом є способи кріплення фурнітури на різні види тканин. Від того, як швидко і легко кріпиться виріб до одягу, можна заощадити час, а отже прискорити процеси виробництва. До того ж якісні та надійні кріплення – це також репутація продукту в цілому.
Розглянемо найпопулярніші зони в одязі, до яких найчастіше кріпляться декоративні елементи:
  • кишеня, поділ, пояс;
  • рукав, планка, комір, борт;
  • спина, виріз та інші.



У швейному виробництві існує різноманітність способів кріплення фурнітури до одягу. Кожен із них має свої особливості та переваги. 


Пришивний декор — легкий спосіб кріплення

Цей вид декору кріпиться пришивним способом. Легкість та простота – головні переваги такого виду фурнітури. Часто пришивні елементи використовуються для пошиття головних уборів і на деякі частини одягу. Деталі можуть бути представлені в різних розмірах та дизайнерських рішеннях. У дитячому одязі дрібний пришивний декор має широкий попит.

До пришивного декору також відносять і декоративні перли на тасьмі, який особливо актуальний як декор на одязі. Виробники одягу вважають за краще в цьому сезоні застосовувати як декор — пришивні літери, які вдало комбінуються і з іншими видами фурнітури.

Крім дрібних пришивних елементів, велику популярність викликали декоративні ланцюжки, які дизайнери пропонують застосовувати на одязі. Ланцюжки також відносяться до пришивного вигляду декоративної фурнітури. Як бачите, цей спосіб кріплення дуже популярний у швейному виробництві. Завдяки простоті даного кріплення, безумовно знижується і собівартість, що є великою перевагою порівняно з іншими методами.

Фурнітура швейна на вусах — надійність та довговічність виробу

Кріплення фурнітури на металеві вуса є найпоширенішим способом. Такий спосіб застосовується на всіх видах та зонах одягу, а головною перевагою кріплення на вуса є легкість встановлення та тривалий термін експлуатації виробів.

CHANEL


Швейна фурнітура на вусах для одягу представлена у великому асортименті. Часто такий спосіб кріплення може комбінуватися коїться з іншими (пришивним, продевным, наприклад). Попит має в основному невеликій металевий декор і планки на вусах, які дозволяють нанести логотип бренду.

Для встановлення деяких видів фурнітури може знадобитися додаткове обладнення у вигляді ручного чи ножного преса. Таке обладнання має індивідуальні оснащення для кожного виробу, перехідники, розбійники, пробійники. Ми детально розповіли Вам про два способи кріплення фурнітури. Обидва з них є надійними, зручними та дозволяють якісно прикріпити виріб.
При виборі способу кріплення необхідно враховувати зону установки фурнітури на одяг, матеріали. Компанія ARTSTEP пропонує широкий асортимент фурнітури.

Одеса. 19.06.2023
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*