Шкіряні браслети і напульсники

Шкіряні браслети і напульсники
29/10/19
Шкіряні браслети і напульсники з металевою фурнітурою вже давно не є просто аксесуарами і елементом образу - зараз це повноцінна можливість для вираження своїх поглядів, почуттів і емоцій. Елегантний браслет підкреслить почуття стилю, доповнить чоловічий чи жіночий образ і додасть додаткової впевненості в якості талісмана. Вишуканий аксесуар дозволяє персоні виділитися серед оточуючих і продемонструвати свою індивідуальність і смакові переваги. Браслети, як і будь-які елементи одягу, можуть бути призначені для використання на жіночих або чоловічих образах і бувають різних видів і стилів:

  • класичні;
  • в стилі хай-тек;
  • байкерські;
  • хіпі;
  • браслети-ремені;
  • готичні браслети з шипами;
  • практичні браслети-гаманці та інші.

braslet_mix_.jpg


Шкіряні браслети жіночі

Жінки більше схильні до застосування в своєму цибулі прикрас та аксесуарів. Масивні браслети з декоративними табличками, металевими перетяжками і прикрасами у вигляді підвісів відмінно виглядають на тендітних жіночих зап'ястях. Елегантний декор в образі птахів, метеликів, звірів та інших значків добре поєднується з продевнимі літерами. Багато сенсу можна вмістити всього лише в одному вираженні. Браслет можна доповнити назвою бренду або логотипом компанії, що тільки посилить його значущість.

braslet_tablichka_.jpg

Доречні не тільки масивні аксесуари з безліччю деталей, але і вироби в мінімалістичному стилі. Невеликий шкіряний браслет з металевим кільцем-перетяжкой, на якому максимум присутні кілька додаткових підвісів, що не буде ускладнювати жіночий образ і привертати до себе зайвої уваги. Такі аксесуари дуже доречні, коли потрібно акцентувати увагу на іншому елементі одягу, на взуття або на сумочці. Громіздкі браслети не дуже добре поєднуються із суворим дрес-кодом, на відміну від більш лаконічних примірників.

braslet_koltso_.jpg

Браслет ланцюжок

Браслет з ланцюжком є ​​ще одним яскравим представником жіночих аксесуарів. Особливо стильно виглядають вироби в золотому кольорі, які добре підходять до вечірніх нарядів або до одягу ділового стилю. Цей мінімалістичний аксесуар може бути оснащений застібкою-карабіном або додатковими прикрасами у вигляді декоративних підвісів. Зустрічаються як браслети на шнурках, так і екземпляри з шкіряними вставками. В такому випадку ремінець зі стильною пряжкою невеликого розміру буде оптимальним рішенням у питанні із застібкою.

braslet_tsepochka_.jpg

Шкіряний браслет чоловічий

Чоловіки не відрізняються своєю любов'ю до прикрас, однак для браслетів і напульсників вони роблять винятки. Дуже важливо, щоб будь-який аксесуар, що прикрашає їх зап'ясті, був досить лаконічним і підкреслював їх брутальність. Тому браслети для чоловіків не виділяються такою яскравістю і витонченістю, як жіночі, що не заважає їм залишатися стильними та елегантними, підкреслюючи образ справжнього мачо. Чого тільки варта широкий браслет з натуральної шкіри із застібкою на одинарному або подвійному ремінці з пряжкою - такий виріб тільки підкреслить маскулінність свого господаря.

braslet_pryazhki_.jpg

Окремо варто виділити плетені браслети в стилі хай-тек із застібкою фастексом. Це універсальні вироби, які можна додатково прикрашати стильними металевими шлевками. Такий браслет лаконічний і елегантний, він не дозволяє засумніватися в добрий смак чоловіки, які прийняли рішення надіти його. Аксесуар ідеально поєднує в собі стиль і комфорт - це обов'язковий атрибут для будь-якого чоловіка.

braslet_fasteks_.jpg

Фурнітура для браслетів

Виготовлення стильних браслетів неможливо без якісної металевої фурнітури, яка включає в себе такі елементи як:
  • застібки (фастекси, кнопки, пряжки, карабіни);
  • фіксатори (перетяжки, кільця, рамки, гачки, люверси);
  • декоративні елементи (таблички, продевной декор, брендовані слова, підвіси, ланцюжки);
  • кріплення і дрібний декор (заклепки, хольнітени конусоподібної форми та інші дрібні деталі).
Компанія ARTSTEP має дев'ятирічний досвід у виробництві фурнітури та декору з металу, пластику і пластизолі. Виробничі потужності дозволяють виготовляти фурнітуру за індивідуальними замовленнями, проектуючи вироби з нуля або за ескізами замовника. Ми надаємо можливість брендування - можемо нанести на виріб з відповідним профілем будь-який напис або зображення, що дозволить продукції стати більш впізнаваною на ринку. Застосовуйте фурнітуру ARTSTEP для виробництва браслетів, напульсників і інших аксесуарів - зробіть крок в майбутнє разом з нами!

text 2

Одеса. 29.10.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*