Еко шуби: хижий принт

Еко шуби: хижий принт
22/01/20

Вражаючий леопардовий принт в аутфіт поставив головний характер моди цього сезону. Нинішнім модним трендом виявилися леопардові еко шуби. Дизайнерські бренди прагнуть бути еко-свідомими, виступають за здоровий спосіб життя і захист навколишнього середовища. Нагальним стає перехід зимового дрес-коду на екологічні шуби. Будинки Chanel, Gucci, Stella McCartney зовсім припинили в своїх колекціях використовувати натуральне хутро.

Самі трендові еко шуби зими 2019-2020 повторюють тенденції минулого року і мають плямисті мотиви хижих тварин. Модельєри пішли від абстрактних образів і втілили ідею проекції природних малюнків, імітації анімалістичні шкур. Надзвичайною популярністю користується леопардові забарвлення. Celine, Tom Ford і Max Mara представили дивовижну обробку хутра з леопардовим принтом. Шуба з еко хутра відмінно зберігає тепло і важко відрізняється від натурального матеріалу.

Леопардовые шубы 1

Celine, Tom Ford

Модні фасони леопардових шуб

Кутюр'є презентували різний крій шуби сезону. Це як довгий і короткий прямий силует, так і трапеція, кокон або оверсайз. Леопардовий принт ідеально підходить для Кейпа ретро-крою. Леопардові шуби пропонують Ermanno Servino, Alexander Wang, Versace, Marc Jacobs, Celine, Carolina Herrera. Ультрамодний леопард відкриває в жінці справжню хижачку. Яскравий колір чудово освіжає обличчя, надає шкірі привабливість. Незрівнянною хижачкою дівчину робить комбінація такого хутра з еко-шкірою. Таку інтерпретацію з вставок чорної шкіри на комірі і манжетах шубки створює Versace.


Леопардовые шубы 2

Alexander Wang Ermanno Scervino

За класикою штучні шуби найчастіше обіграються в звичному коричневому або піщаному відтінку. Зустрічаються і різнокольорові леопардові шуби: зелені, блакитні, рожеві.

Леопардовые шубы 3

Dennis Basso, Stand, Tom Ford

Нові цікаві втілення на сміливому принте 2020 додає зі смаком підібраний швейна фурнітура, серед якої найбільш часто кріпляться:

  • логобренди;
  • пряжки;
  • перетяжки;
  • кнопки;
  • ланцюжка.

Фурнітура застібки на шуби

Зручні застібки на шуби в вигляді кнопок підійдуть практично для будь-якої моделі. Актуальна у всі часи фурнітура пряжки вдало обігрує шуби від кутюр. Fashion-будинку одягають пряжки-застібки на пояса, декорують ними рукава. Кнопки і пряжки представлені в різноманітному асортименті продукції компанії ARTSTEP. Симпатичною альтернативою стануть швейні перетяжки рамки і кільця.

Витончений декор на шуби

В якості прикраси на хутряний одяг фіксують декоративне каміння. Оригінальний декор на шуби собою металеві ланцюжки, які мають у своєму розпорядженні на кишені.

Леопардовые шубы 4

Versace

Брендована фурнітура на шуби

Дизайнери намагаються створити прості зразки шуб, вдавшись до невеликої кількості швейної фурнітури. Широке застосування на виробах отримало брендування. Особливо стильно задіяв логобренди Versace. Для вибору брендованої фурнітури на шуби пропонуються слова, літери, емблеми, металеві підвіси і петлі, нашивки з пластизолю. Виробник ARTSTEP спеціалізується на виготовленні та постачанні будь фурнітури під замовлення.

text 2


Одеса. 21.01.2020
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*