Як підібрати розмір шнурка на взуття?

Як підібрати розмір шнурка на взуття?
15/01/21

Підбираючи аксесуари і фурнітуру для взуття, необхідно врахувати всі деталі. Вибір відповідних шнурків не менш значущий. Такі зав'язки забезпечують надійну фіксацію стопи в туфлях, кросівках, черевиках або чоботях.

На кожен вид взуття кріпиться певний тип шнурка. Крім цього критерію, важливим є і розмір шнурка. Кінці, зав'язані у вузол або бант, не повинні бути занадто довгими і звисати нижче взуття. Інакше на них постійно будуть наступати ноги. З метою безпеки не варто протягувати надто короткі шнурки, які мають властивість розв'язуватися під час ходьби або бігу. А надмірно щільне шнурування викликає дискомфорт.

шнурок для обуви

Bally, Balenciaga

Даний вид взуттєвої фурнітури виконує не тільки робочу функцію. За допомогою шнурівки також можна зі смаком прикрасити пару. Щоб внести різноманітність у дизайн черевиків, досить зав'язати їх шнурками іншого кольору. Стильне поєднання виходить як при збереженні, так і при недотриманні монохромности взуття та аксесуарів.

Довжина шнурка

Щоб не заплутатися у пропозиції широкого асортименту товарів, потрібно знати критерії вибору взуттєвого шнурка. Давайте розберемося, як підібрати розмір шнурка.

Для заміни застарілих шнурків можна визначити розмір виробу, вимірявши його сантиметром або лінійкою. Також правильна довжина взуттєвих шнурків визначається в залежності від кількості отворів для шнурівки. Підрахувати кількість пар зазорів для блочек не складе труднощів. Розрахувати довжину шнурка можна за стандартними мірками:

  • 2-3 пари отворів — 45 см;

  • 3-4 пари отворів — 60 см;

  • 5-6 пари отворів — 75 см;

  • 6-7 пари отворів — 90 см;

  • 7-8 пари отворів — 100 см;

  • 8-9 пари отворів — 120 см;

  • 9-10 пари отворів — 140 см;

  • 9-12 пари отворів — 180 см.

Спортивне взуття, як правило, вимагає тугої шнурівки. При занятті бігом і фізичною активністю стопа повинна бути добре зафіксована.

У моделях хайкери передбачена маленька кишенька в язиці, у яку можна заховати вузол. Така конфігурація дозволить убезпечити себе від травмування, особливо в екстремальних і похідних умовах. Адепти моди 80-х вважають за краще обмотувати довгі шнурки навколо щиколотки. У такому випадку для обмотки довжину шнурка варто взяти із запасом.

шнурок для обуви

Off-White, Pinko, Kurt Geiger London

Суворі туфлі і звична класика найчастіше з 2-4 отворами передбачає використання тонкого вощеного шнурка круглої форми. Товстими круглими зав'язками шнуруються треккінгові та зимові черевики. На спортивні або повсякденні шузи нанизують плоскі і круглі шнурки. В комплекті зі взуттям часто зустрічається кілька пар шнурків у різному дизайні і кольорах. При покупці виробів це слід врахувати заздалегідь.

шнурок для обуви

Dsquared2, Paul Smith, Lemaire

Взуттєвий шнурок ARTWIST

Шнурки торгової марки ARTWIST характеризуються зносостійкістю і надійністю. Вироби міцні на розрив, добре витримують функціональне навантаження, температурні перепади і вплив води.

Перелік продукції виробника складають шнурки вощені, плоскі, круглі і мотузка. Матеріал виготовлення — бавовна і поліефір (полістирол). Колірна палітра представлена від стандартних чорного, білого до яскравих і кислотних відтінків.

Придбати шнурок для взуття потрібного розміру з існуючого асортименту можна на нашому сайті. У картці товару надано вибір довжини шнурка. Доступне виконання індивідуальних замовлень шнурка в розмірах і кольорах. Зробити замовлення продукції також можливо в фірмових шоу-румах. Регіональні представництва компаній розташовані по всій території України і в країнах СНД.

text 2


Одеса. 15.01.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*