Обувь и сумки из прозрачного пластика

Обувь и сумки из прозрачного пластика
24/06/19
Ви все ще у роздумах про те, чим можна здивувати сучасних модників та модниць? Які моделі взуття сьогодні хочуть купувати? Які сумки радять модельєри носити у сезоні 2020?
На які моделі варто робити ставки?
Ці питання завжди хвилюють виробників взуття, сумок та аксесуарів.
Не варто звертатися до астрологів, ворожок чи перегортати сайти із сотнями модних показів від світових брендів.
Всю корисну інформацію ми вже зібрали для Вас у статті та поспішаємо поділитися актуальними новинками взуття та сумок весняно-літнього сезону.


Стильна прозора взуття з пластиковими вставками

Якщо Ви ще не в курсі, тоді повідомляємо, що теплий сезон 2020 року спрямований на відкритість світу у поєднанні з оригінальністю, а це означає, що гарячий тренд сезону не що інше, як старі добрі полімери. Якщо бути точніше – пластик. Раніше ми згадували про моду на пластикові моделі взуття.

Але сьогодні, мова зайде про глибші подробиці, а саме про декор на прозоре взуття та сумки. А чому б не доповнити елементами декору прозорі туфлі, тим самим надавши їм більшої витонченості?

Багато моделей представлені у поєднанні з іншими матеріалами. Спокусливі босоніжки можуть бути виконані в напівпрозорих відтінках, наприклад, або звичайні сандалії в поєднанні з пряжкою стануть незамінним взуттям літнього сезону.
Легкі мюлі з яскравими вставками – чудовий варіант на всі випадки життя.
Різноманітність оригінальних моделей прозорого взуття рясніє декором.

Попит на пряжки залишається актуальним. Дизайнери продовжують експериментувати з формою, кольором та розмірами, додаючи пряжки як декор на прозорі моделі взуття.


Jeremy Scott, Dries Van Noten


У моді залишилися пряжки та великих розмірів. Такі типи застосовують на сандалях, при чому відтінок пряжки - срібло, якнайкраще відображає саме прозору модель.


Aquazurra, Gianvito Rossi, Prada


Рекомендуємо звертати увагу і на практичність, оскільки прозоре взуття – не зовсім практичне. Поєднуйте кілька матеріалів між собою – так модель виглядатиме ефектніше. Фурнітура додасть особливу особливість. Переконайтеся в цьому на моделях від Versace та Christopher Kane. Елементи у вигляді банта – відмінний декор на шкарпетку туфель. Заклепки-хольнітени для взуття чудово справляються з декоративною функцією.


Versace, Christopher Kane


Металевий декор на прозорих сумках

Можливо, Ви вважаєте прозорі сумки непрактичними? Але запевняємо, що саме сумки, які демонструють весь вміст власника – гарячий тренд весняно-літнього must-have. Саме прозорим моделям дизайнери приділили особливу увагу.
Актуальні сумки різних розмірів, форм та відтінків. Ми наголошуємо не на цих складових. Головною родзинкою в будь-якій моделі є прозорий матеріал у поєднанні з якісною фурнітурою. Це робочі та декоративні елементи.
Радимо зупинити погляд на застібках. Карабінові застібки на прозорих сумках набули статусу обов'язкового елемента. Така фурнітура має суцільні переваги – це надійність та довговічність, а також – здатність зберігати гарний зовнішній вигляд. Лідерами відтінків залишаються класичні: срібло та золото.
Фастекси варто підбирати відповідно до дизайну сумки.


Maison Boinet, Studio 33


Однією із модних тенденцій стало застосування брендованої фурнітури. Таким чином, можна підкреслити унікальність свого продукту. Брендовані елементи на прозорих сумках можуть бути додатковою прикрасою.


Прозорі пластикові сумки

І насамкінець, для любителів привертати увагу оригінальними образами, дизайнери пропонують особливі моделі сумок. Такі рішення можуть стати основним акцентом всього образу. Шанувальники екстравагантності та екстраординарності – це саме та аудиторія, яка полюбить моделі дивних форм та призначення. Доповнити образ прозорої сумки можна елегантною сумковою фурнітурою, яку можна розділити на функціональне та декоративне призначення.


Brandon Maxwell


Думаємо, що тепер у Вас точно не виникне сумнівів, на які моделі сумок та взуття робити ставки. Це безпрограшна акція, в якій переможцем буде той, хто вміє та не боїться експериментувати. Фурнітура ARTSTEP – це частина Ваших творчих та оригінальних рішень. Ми готові доповнювати Ваші моделі незвичайними та стильними деталями!

your-text

Одеса. 24.06.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*