Пряжка під обтяжку – модні тенденції

Пряжка під обтяжку – модні тенденції
26/11/20

Пряжка використовується не тільки як робочий елемент на предметах гардероба, але і в якості їх акцентної деталі. За допомогою такої фурнітури дизайнери вміло стилізують одяг, аксесуари галантереї та взуття. Путівники моди задають орієнтир на незвичайні конфігурації, розміри і текстури. Наприклад, прихильники шкіряних виробів показали альтернативний варіант оформлення ремінців за рахунок пряжки, обтягнутої шкірою.

Щоб створити оригінальні колекції і привернути увагу аудиторії, модельєри постійно вдаються до захоплюючих, часом шокуючих перформансів. Ефектна поява, презентація і дизайн моделей викликають цікавість, бажання мати таку ж річ, прагнення відповідати fashion-тенденціям.

Пряжка під обтяжку стала одним з таких трендів, який набув широкого поширення. Покази модних будинків підтвердили, що пряжки, які обрамляють пояси, можуть мати не тільки металеву або пластикову текстуру.

Що таке пряжка під обтяжку?

Неодмінним атрибутом гардеробу став шкіряний одяг у різних фасонах і стилях. Попит на шкіру популярний як ніколи. У тандемі з даним трендом ремінець і пряжка під обтяжку перетворилися на справжній хіт. Пряжка під обтяжку являє собою звичну металеву заготовку, обтягнуту шкірою або іншим матеріалом.

Шкіра не обов'язково повинна бути тільки натуральною або тільки чорною. Ремені виготовляються також з еко матеріалів, замша або тканини. А в якості декору використовуються акцентні пряжки, які мають аналогічну виробу фактуру.

Металеві пряжки затягуються шкіряним або текстильним покриттям, виконаним в одному стилі і кольорі з основним виробом. Пряжки такого типу часто мають просту класичну форму квадрата або овалу.

Цікавою деталлю образу є фурнітура, втілена в єдиному кольорі з нарядом. Переважно колірна палітра аксесуарів складається з класичного монохрому, пастельних тонів і яскравих забарвлень. Однак колір пряжки може бути контрастним по відношенню до вбрання. Стильний акцент в образі створюють деталі контрастної гами. Ремінець з мінімалістичною або масивною обтягнутою пряжкою витончено виглядає на нозі або елегантно підкреслює талію.

Ремінці зі шкіряною пряжкою на взутті

Модельний ряд взуття з пряжкою під шкіру пропонують різні бренди. Gianvito Rossi демонструє босоніжки і балетки з контрастною або однотонною фурнітурою. Вишукані туфлі-човники на підборах з ремінцем Chloe і Gianvito Rossi прикрашені шкіряною пряжкою в тон виробу.

пряжка под обтяжку

Gianvito Rossi, Chloe

Miu Miu включив у лінійку туфлі в стилі Мері Джейн. Такі моделі знаходять відмінне поєднання з брюками, джинсами, спідницями і сукнями.

пряжка под обтяжку

Miu Miu

Пояси з обтягнутою пряжкою на одязі

Полюбилися шанувальникам моди і трендові пояси з обтягнутою пряжкою, які надягають поверх пальто, жакетів, піджаків, светрів, суконь та ін. Jil Sander зобразив брючні костюми, додавши до жакета покриті тканиною пряжки. Sportmax випустив фасоністий брючний костюм зі шкіри з цікавою лінією талії.

пряжка под обтяжку

Jil Sander, Sportmax

Колекція Chloe включає жакети, штани, довгі сукні з поясом. Одяг прикрашений металевою пряжкою, обтягнутою наполовину шкіряним матеріалом. Культова комбінація шкіри і металіка створює певну геометричність. Бренд обіграв ремінь металевими блочками.

пряжка под обтяжку

Chloe

Купити пряжку під обтяжку

Український виробник фурнітури для взуття і одягу ARTSTEP пропонує обтяжку пряжки шкірою або тканиною. Послуга дає можливість клієнту заощадити ресурси на матеріалі, використавши для обтягування залишки сировини. У комплект також можна придбати блочки, декор, наконечники, шльовки та іншу фурнітуру.

Купити пряжку під обтяжку можна, скориставшись послугою обтягування виробів в шоу-румах ARTSTEP. Компанія представлена мережею регіональних магазинів зі зручним розташуванням по всій території України.

text 2


Одеса. 26.11.2020
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*