Трендові рюкзаки 2020-2021

Трендові рюкзаки 2020-2021
26/06/20

Ви хочете знати, як урізноманітнити свій образ? Тоді ця стаття про стильні жіночі рюкзаки стане для Вас супер знахідкою.

Прагнення до зручності і стилю стало причиною міграції рюкзаків переважно спортивного призначення в звичайний гардероб. Аксесуари активного проведення часу перетворилися в улюблених і щоденних супутників життя. Рюкзаки виявилися ласою альтернативою сумкам, чим посилено скористалися діячі світової моди.

Наймодніші жіночі рюкзаки 2020-2021

В серцях модниць завжди знайдеться місце для пари-трійки рюкзачків. Нестандартні рішення модельєрів подарували нам топові рюкзаки на всі випадки життя. Пропонуємо ознайомитися з вибором fashion-індустрії на теперішній сезон.

На Тижні моди зустрічаємо повсякденний, вуличний, спортивний стиль, розкішний вінтаж, кежуал smart, авангард, бохо-шик, елегантні вечірні та ділові варіанти.

Сезон ознаменувався прекрасним вибором матеріалів: шкіра, хутро, благородний оксамит, вініл, принтовані, в'язані та стьобані тканини, атлас, фактурний твід, денім.

рюкзаки 1

Великі і маленькі, ніжні і яскраві, бунтарські і класичні дизайнерські рішення стильних рюкзаків виглядають саме так:

  • блискучі мотиви металіки, паєток, заклепок і шипів;

  • ефектна бахрома;

  • рюкзаки міні-розміру;

  • рюкзаки-трансформери;

  • аплікації, принти, нашивки;

  • логотипи, написи і лейбли.

Блискуча поверхня з металізованої шкіри, паєток та інших матеріалів з блиском виглядають не нудно і ультрамодно. Апологети байкерського стилю вибирають зухвалі шипи і застібки.

рюкзаки 2

Пластичність і гнучкість рухів бахроми надає рюкзакам легкість і шарм. Можна вибрати приголомшливу бахрому в тон аксесуара або іншого відтінку. У якості пікантного інгредієнта підійде фурнітура на рюкзаки у вигляді блочек і люверсів для шнурівки.

рюкзаки 3

Любительки вишуканих речей обзавелися міні-рюкзаками, що відмінно замінюють вечірні клатчі і сумочки через плече. Чарівні квітки, паєтки, стрази та ланцюжки на рюкзаках прикрасять Ваш вечір.

рюкзаки 4

Moschino, Louis Vuitton, Chloe

Рюкзаки-трансформери мають подвійний функціонал за рахунок ремінців. Аксесуар можна використовувати як сумку або рюкзак на плечах.

рюкзаки 5

COACH Parker

Інтригуючі фактури передають смішні принти в стилі поп-арт, милі аплікації у вигляді квіток і орнаментів різнокольорових інтерпретацій. Вельми веселі рюкзаки створюють гарний настрій.

рюкзаки 6

Louis Vuitton, Anya Hindmarch, Fendi

Трендові рюкзаки 2020-2021 різноманітні в колірній палітрі. На модних показах зустрічаємо традиційні чорні, білі й коричневі кольори. Літні відтінки виражені в червоному, рожевому, лимонному, блакитному, смарагдовому кольорі, а також в колірних тандемах.

Фурнітура для брендових рюкзаків

Деякі дизайнери в нинішньому сезоні зробили значний акцент на металеву сумочну фурнітуру. Сучасні рюкзаки виблискують безліччю заклепок, молнією та іншою яскравою фурнітурою в золотому або срібному кольорі. Різноманітні металеві деталі показали Michael Kors, Fendi і David Jones. Щоб додати в образ трішечки року, варто скористатися хольнітенами та іншим металевим декором.

рюкзаки 7

Fendi, David Jones

Чарівні міні-рюкзаки Louis Vuitton рясніють шкіряними нашивками і написами. Логотип бренду на рюкзаку в стилі бохо-шик займає центральне місце в композиції. Moschino помітно виділяє лого великими літерами. В якості брендованої фурнітури для рюкзаків можна використовувати брендовані слова, металеві таблички і герби, фурнітуру VIP бренд (роздільний), нашивки з логотипом із пластизолю.

рюкзаки 8

Louis Vuitton, Moschino, Michael Kors

Нотки естетики додають акуратні ланцюжки, карабіни і кільця на міні-рюкзаках Chloe. Burberry використовує завжди актуальні пряжки, а також комбінує ланцюги і блочки на рюкзаку металік. COACH Parker створив рюкзаки-трансформери за рахунок ланцюгів, що виконують функцію ремінців. Gucci обіграв рюкзаки фастексом. Фурнітура на міні-рюкзаки Fendi представлена ​​декоративними каменями і перлами.

рюкзаки 9

Burberry, Chiara Ferragni, Gucci

Продукція ARTSTEP запропонована в широкому асортименті сумочної фурнітури на рюкзаки, в тому числі виробами в монохромі, популярному золоті та сріблі. У нас Ви знайдете фурнітуру для будь-якого дизайну рюкзака.

text 2 

Одеса. 26.06.2020
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*