Тренди швейної фурнітури

Тренди швейної фурнітури
08/06/23

Різноманітність швейної фурнітури дозволяє нескінченно варіювати дизайн одягу і створювати все нові й нові образи. Давайте розберемося, як носити трендовую фурнітуру в 2023-24 році. Витончені і масивні, елегантні та зухвалі аутфіти можливі з:

  • ланцюгами;

  • декоративними перлами;

  • ґудзиками.

Універсальні ланцюжки

Ланцюжки залишаються актуальним аксесуаром не тільки на шиї, але і на предметах одягу. Такий декор зустрічається повсюдно в різному виконанні: від мініатюрного до великого розміру.

Рокерська субкультура нагадує про себе символічними ланцюжками, прикріпленими на штани за допомогою кілець і карабінів. Ця універсальна річ спочатку носила практичний характер. До дзвінких деталей кріпили гаманці, які мають властивість постійно випадати з кишень. До того ж металеві ланцюги красномовно говорили про брутальність їх володарів.

швейная фурнитура

Elisabetta Franchi, Michael Kors, Victoria Beckham

Аксесуар настільки полюбився модникам, що його стали носити на будь-який лад. Ніжні ланцюжки руйнують грубі стереотипи і додають в образ романтичності. Наприклад, строгі брюки Michael Kors облягає легкий ланцюжок в області стегна.

Victoria Beckham змістила акцент на тонкий ланцюг, розташований на спідниці спереду. Balmain використав металеві ланки у вигляді пояса на сукнях і комбінезонах. Вирізи на талії підкреслюють сукні з поясом-ланцюгом Dion Lee. Оповитий ланцюгом комір елегантної сукні Givenchy. У свою чергу, бренд Elisabetta Franchi вдало задіяв в колекції пластикові ланцюги.

Декоративні перли

З упевненістю можна сказати, що декоративні перли знову в справі. У попередніх сезонах дизайнери та стилісти вдихнули в нього нове життя. Перловими горошинами тепер прикрашені не тільки шпильки, сережки і намисто, але також наряди.

швейная фурнитура

Marchesa

Декоративними намистинами оброблено вбрання Rodarte і Marchesa. Оригінальний атласний жакет з бахромою із перлів від Christopher Kane запропонований у комплекті зі спідницею, поділ якої також декоровано перловою тасьмою. Культ перлів демонструє комір Simone Rocha.

Швейні ґудзики

Модна індустрія пропонує речі на кілька розмірів більше. Весняний гардероб заповнять маскулінні сорочки. Їх власниці можуть відчути розкутість, адже вільний крій не ускладнює руху. Як застібки застосовуються ґудзики всіляких обсягів.

швейная фурнитура

Balenciaga, The Row, Valentino

Міцно увійшли в ужиток в'язані та трикотажні кардигани, які застібаються на пластикові або металеві ґудзики. Це не тільки практична фурнітура, а й чудовий декор. Такі кардигани є у Gucci і Chanel. Різні моделі кардиганів у ламану клітку є в Sandro Paris, контрастні смужки зобразив Balmain.

швейная фурнитура

Balmain, Chanel, Sandro Paris

Купити швейну фурнітуру

Трендову швейну фурнітуру купити можна в будь-якому з магазинів виробника ARTSTEP. Шоу-руми мають зручне розташування по всій Україні. Продукція ARTSTEP представлена ​​швейною фурнітурою і декором, які стрімко набирають популярність у фешн-індустрії.

Замовлення також здійснюється онлайн на нашому сайті. Широкий асортимент, зручний інтернет-магазин і допомога фахівців дозволяють легко знайти необхідну фурнітуру. Компанія також займається брендуванням, розробкою і виробництвом унікальних виробів під замовлення.

text 2


Одеса. 08.06.2023
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*