Модні сукні весна-літо 2021

Модні сукні весна-літо 2021
11/03/21

Плаття — це улюблений одяг в жіночому гардеробі. Модельєри варіюють дизайн і пропонують різноманітність нових фасонів та відтінків. Сезон весна-літо 2021 віддає перевагу легким романтичним сукням з квітковим забарвленням, фактурам з елегантними і провокаційними вирізами, напівпрозорим моделям, тонким лямочкам та увазі на лінії бра.

Трендові фасони суконь весна-літо 2021 втілилися в наступних контрастних мотивах і акцентах:

  • квітковий принт;

  • мінімалістичні природні відтінки;

  • ажурний крій;

  • об'ємні плечі;

  • укорочені міні;

  • напівпрозора тканина;

  • тонкі бретельки;

  • глибокі вирізи;

  • бра, які визирають;

  • сіточки;

  • оборки.

платья весна-лето 2021

Chloe, Christian Dior, Zimmermann

Контраст розмірів і кольорів дозволяє вибрати наряд на будь-який смак: від спокусливої довжини міні до розкішних об'ємистих плечей, від суконь у стриманих тонах до нарядів, урізноманітнених сіткою.

З приходом весняного тепла в гардеробі «оживають» яскраві фарби. Лінійки брендів здебільшого наповнені квітковими сукнями, засіяними великими бутонами, польовими квітками або флористичною вишивкою. Одними з фаворитів стали чисті однотонні моделі, позбавлені нагромадженого декору й орнаментів.

Символічні елементи десятиліть на сукнях сезону постали в оновленому амплуа. Вітається богемне плетіння бохо-шик з ажуром і бахромою 70-х, повітряні плечі 80-х та екстремально короткі міні 2000-х.

Цієї весни ставки робляться на напівпрозорі сукні, сексуальні витончені лямки, відкриту спину, стегна і талію. Глибокі декольте підкреслені бюстгальтером, який видніється в області бра. Прикрашають сукні також екстравагантними сітками і численними оборками.

Як вибрати фурнітуру і застібки для суконь

Найстильніші сукні цієї весни прикрашені різною швейною фурнітурою і декором. Бренди виділяють вигини фігури за допомогою витончених ремінців і поясів, обрамленими пряжками всіляких розмірів.

Таким чином Alexander McQueen звертає увагу на лінію плечей, Carolina Herrera передає драматизм квіткового образу, Christian Dior і Zimmermann розбавляють ажурний крій бохо-шик, а Fendi фіксує напівпрозорий наряд. В якості доповнення до пряжок можуть використовуватися блочки, люверси і шльовки.

платья весна-лето 2021

Jason Wu, Sportmax, Kenzo

Швейною фурнітурою перетяжки прикрашені квіткові патерни нарядів Chloe. Jason Wu затягує сукні ременем на перетяжці в формі класичної літери D. Білизняну фурнітуру кільця елегантно вписав на мальовничі бра Kenzo.

Як прикрасити сукні фурнітурою

Модні будинки оригінально прикрасили повсякденні і вечірні сукні сезону весна-літо 2021 блискучою декоративною фурнітурою. Захопливим блиском каменів переливається вкорочене плаття від Miu Miu. Пишні і виразні декоративні камені для прикраси відвертих вирізів обрала Gabriela Hearst. Моделі суконь із сяючими камінцями на лямках представила Versace.

платья весна-лето 2021

Chanel, Gabriela Hearst, Miu Miu

Польовий розсип Chanel оформив декором у вигляді логотипу на поясі. Дзвіночки і накінечники на шнурок встановили Alexander McQueen і Dion Lee. В процесі виробництва суконь можна нескінченно експериментувати із застосуванням швейної фурнітури і створювати цікаві дизайни нарядів.

Де купити швейну фурнітуру для суконь

Для того щоб зафіксувати пояс пряжкою або усіяти плаття люверсами та іншим декором, знадобиться сировина відмінної якості. Вибрати фурнітуру для пошиття суконь можна в асортименті виробника ARTSTEP. Вироби представлені широким вибором кольорів, розмірів, форм і кріплень. Наявність фурнітури в єдиній кольоровій палітрі дає можливість підбирати різні види виробів і комбінувати їх в одному образі.

Переглянути готові товарні позиції можливо на сайті або в фірмових шоу-румах ARTSTEP. Також можна скористатися послугою брендування і виготовлення швейної фурнітури по макету клієнта на замовлення.

text 2



Одеса. 11.03.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*