Топ аксесуарів зі шкіри з металевою фурнітурою

Топ аксесуарів зі шкіри з металевою фурнітурою
17/10/19
Стильні шкіряні аксесуари є незамінними елементами образу, без яких просто неможливо створення оригінального лука. У будь-якому випадку ці елементи і самі по собі володіють деякою елегантністю і шармом, щоб вносити вагомий внесок в створення стильного і ексцентричного способу. Внести деяку різноманітність в зовнішній вигляд аксесуарів зі шкіри може металева фурнітура. Такими прийомами користується більшість виробників поясів, рукавичок, гаманців, декоративних напульсників і браслетів. На таких аксесуарах зі шкіри як портупея або чокери застосовують металеву фурнітуру для декору і в якості робочих елементів.

osheinik_.jpg


Шкіряні ремені і пояси

Ремінь з натуральної або екокожі - не тільки аксесуар, а повноцінний елемент одягу, так як без нього образ вже буде незавершеним і неповним. Стандартна фурнітура для ременів - це пряжки і металеві шлевки. Шкіряні пояси можна прикрасити дрібним декором, перлами, хольнітенамі. Доречно застосування перетяжок і люверсів для створення місць кріплень на товстих шнурках.

poyas_.jpg

Ремені застосовуються не тільки в якості фіксації вільного сукні в області талії і її підкреслення, але і як основа для закріплення на ній поясних сумок, чохлів та інших аксесуарів. Цим активно користуються модельєри Fendi, які вивели на новий рівень дизайн шкіряних ременів. На них кріпляться перетяжки і карабіни, шкіряні деталі встановлюються за допомогою хольнітенов. Поясні сумки - це стильний елемент на загальному образі, який приковує до себе погляд.

Fendi_.jpg

Fendi

Міні сумки на ремені

Поясні або сумки на ремені складають оригінальну композицію, яка в значній мірі перетворює цибулю. Прикріплена до ременя за допомогою металевого карабіна або перетяжок поясна сумка стає зручним і практичним аксесуаром.
Фурнітура на поясні сумки ділиться на декоративну, яка застосовується тільки для прикраси, і на робочу, куди входять всі функціональні елементи. Доречно додаткове декорування сумки або поясний конструкції пряжками, люверсами, рамками-перетяжками і хольнітенамі. Образ можна доповнити елегантним шкіряним браслетом, який прикрашений перетяжкой-кільцем.

poyasnaya_sumka_.jpg


Браслети і рукавички зі шкіри

Рукавички і браслети з металевою фурнітурою виконують декоративну функцію і не призначені для практичного застосування. Однак з основної своєю роллю вони справляються з вражаючим успіхом. Оригінальні шкіряні рукавички відразу видають в людині стильну і модну особистість, яка не боїться експериментувати і знає толк в тенденціях світової моди. Притому це стосується як чоловічих, так і жіночих рукавичок з фурнітурою. На таких рукавичках можуть застосовуватися пряжки, перетяжки, декоративні ланцюжки, декоративна шнурівка з петлями, а також хольнітени та декоративне каміння в якості прикрас.

perchatki_.jpg

Шкіряні браслети використовують широкий асортимент металевої фурнітури, починаючи від стандартних пряжок або декоративних шпильок, і до великих карабінів і фастекс застібок. За колірній палітрі фурнітура може бути як в монохромних тонах, так і виділятися яскравими відтінками. Але найчастіше за все застосовується декор і фурнітура металевих відтінків (нікель, золото, срібло).

Портупеї

Варто згадати такий аксесуар як портупея. Як фурнітура на портупеї застосовуються різні види застібок, перетяжок в різних формах (кільце, півкільце, трикутна, прямокутна), пряжок, люверсів, хольнітенов і карабінів. Портупея - затребуваний елемент одягу, який дозволяє підкреслювати ідеальні форми тіла і додає образу якусь розкутість. Дуже добре підходить для ексцентричних людей, котрі не приховують своє почуття стилю.

portupeya_.jpg


text 2

Одеса. 17.10.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*