Емблеми, лейби і нашивки на одяг з пластизолю

Емблеми, лейби і нашивки на одяг з пластизолю
25/10/19
Історія виникнення нашивок та значків для одягу бере свій початок ще з Стародавнього Китаю. У ті часи вони застосовувалися виключно як знаки відмінності у військових і цивільних колах. Така традиція поступово поширилася і на Європу, поки в 70-х роках 20 століття використання нашивок та емблем не набув масового характеру - вони стали застосовуватися в декоративних цілях. Мода на використання шевронів і емблем для прикраси джинсів і курток набула популярності у любителів street style. У 90-х вона досягла свого апогею, в нульових трохи згасла, а в наш час дизайнери подарували нове життя піктограм і нашивкам.

muzhskie_kurtki.jpeg


Чому нашивки з пластизолю краще тканинних

При виробництві одягу, взуття, сумок або інших товарів важливо віддавати перевагу дійсно якісним і стильним елементів декору з пластизоли. У випадку з нашивками, дуже важливо, щоб вони відповідали наступним параметрам:
  • довго зберігали презентабельний вигляд;
  • були стійкими до забруднень;
  • мали необхідний рівень міцності і еластичності.
За всіма цими параметрами такий матеріал як пластизоль перевершує звичайну тканину або інші матеріали, які зазвичай застосовують для виготовлення значків, емблем та нашивок.

bomber.jpeg


Нашивки на джинсову куртку

Джинсові куртки - це стильна демісезонний одяг, яка доречна майже в будь-який час року, крім зимової пори. Такі куртки універсальні і їх можна поєднувати практично з будь-яким одягом в своєму цибулі:

  • майки;
  • футболки;
  • сукні;
  • світшоти;
  • шорти;
  • спідниці;
  • брюки.
Щоб підкреслити свою індивідуальність, джинсові куртки прикрашають лейбами ​​і емблемами з пластизолю. Гнучкі елементи декору дозволяють підкреслити почуття стилю і натякнути на свої музичні, соціальні або навіть політичні уподобання в залежності від зображень, якими прикрашений одяг.

dzhinsovie_kurtki.jpeg


Нашивки і емблеми на джинси

Джинси, так само як і джинсові куртки, представляють широкий простір для можливості демонстрації своїх поглядів. Сучасні джинси, за винятком класики, так і рясніють величезною кількістю емблем та нашивок:

  • прапори країн;
  • герби міст;
  • логотипи компаній;
  • абревіатури і написи;
  • емблеми футбольних клубів та інших спортивних команд.
Дуже важливо дотримуватися контраст в цибулі. Необхідно поєднувати однотонний і не дуже строкатий верх з прикрашеним значками і лейбами ​​низом. В іншому випадку досить легко «перегнути палицю» і показати себе в несмачну і ексцентричному образі, який замість захоплених поглядів викликатиме тільки почуття здивування в оточуючих.

dzhinsi.jpeg


М'які нашивки на куртку

На відміну від джинсових курток верхній одяг з іншої тканини прийнято прикрашати нашивками і значками в значно меншій кількості. Яскравим прикладом можуть послужити куртки таких брендів як MANGO, Stradivarius, Ralph Lauren і ZARA, чиї дизайнери встановлюють нашивки з пластизолю навіть на сорочках. Також ніхто не забороняє комбінувати вироби з пластизолю з металевої швейною фурнітурою і різними прикрасами і декором з натурального або штучного хутра.

MANGO-STRADIVARIUS.jpeg

MANGO, STRADIVARIUS

Нашивки на бомбер, вітрівках і пуховиках

Як і інший верхній одяг, бомбери, пуховики і куртки-вітровки прикрашають брендованими нашивками і лейбами. Такі значки зазвичай розташовують на таких куртках в області грудей або плеча. Одна або кілька емблем на куртці перетворять її образ, роблять яскравіше і виразніше. Багато що звичайно залежить від самої нашивки.

puhoviki.jpeg


Нашивки, емблеми, лейби і значки з пластизолю від компанії ARTSTEP

Єдиний виробник фурнітури в Україні - компанія ARTSTEP виготовляє якісні, стильні і оригінальні прикраси з пластизолю (м'який ПВХ), які підходять для декорування не тільки одягу, але і взуття, сумок та іншої кожгалантерейной продукції. Ми надаємо можливість індивідуальної розробки виробів з нуля або за ескізами замовника, а також послуги брендування - нанесення логотипу компанії на фурнітуру з пластизолю, яка стане ідеальною прикрасою для Вашої товарної продукції.

ZARA-RALPH_LAUREN.jpeg

ZARA, RALPH LAUREN

text 2


Одеса. 25.10.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*