Роз'ємна блискавка — новий товар у наявності

Роз'ємна блискавка — новий товар у наявності
27/05/21

В компанії ARTZIP запущені виробничі потужності з виготовлення роз'ємної блискавки для одягу і аксесуарів шкіргалантереї. Нові товарні позиції вже в наявності і доступні до покупки.

Виробництво роз'ємної блискавки оптом в Україні

ARTZIP є українським виробником застібки змійки різних типів. У новому асортименті компанії можна знайти металеві блискавки з роз'ємними зубами в кольорах і розмірах.

Роз'ємна блискавка від виробника — це якість кінцевого виробу. За допомогою зіпера можна швидко і надійно застебнути дві частини предметів одягу. Роз'ємний механізм застібки пройшов випробування на міцність і підлягає довгому терміну експлуатації. Металевий ланковий ланцюжок надійно замикається і стійкий до розриву. Бігунок плавно ковзає по стрічці, забезпечуючи легкість використання змійки.

Конструкція роз'ємної застібки блискавки

Особливості будови блискавки з роз'ємними металевими зубами дозволяють встановити її на одяг і галантерейні аксесуари, пошиті з цупкої тканини, шкіри, еко матеріалів або джинса. Роз'ємний зіпер використовується у виробництві зимового і демісезонного верхнього одягу, халатів, суконь, спортивних кофт, толстівок, корсетів, поясів тощо.

Блискавка роз'ємного типу розрахована на максимально швидке змикання і повне роз'єднання двох половин виробів. Такий спосіб фіксування ланок здійснюється за рахунок однієї або двох рухомих собачок. На нижніх краях тасьми розташовані роз'ємні штифти, які проходять через отвори замку та гніздо обмежувача. У відкритому положенні зуби не скріплені між собою. Тасьма знизу покрита ущільнюючою стрічкою, оскільки приймає найбільше навантаження при експлуатації.

В результаті механічної обробки металевих ланок застібка блискавка набуває презентабельного зовнішнього вигляду. Зуби виконані з високоякісного сплаву металу і мають гальванічне забарвлення. Кожен зубець затиснутий на робочі смужки окремо і з'єднується між іншими, потрапляючи в пази.

Блискавка з роз'ємним механізмом однозамкова

Розстебнути роз'ємну блискавку з одним замком можливо тільки з одного боку. На змійку встановлена універсальна собачка лаконічної форми.

Блискавка роз'ємна двозамкова

Відкрити змійку з роз'ємними кінцями на два замки можна із двох сторін одночасно. Конструкція нижнього текстильного замка запобігає розриву застібки під час експлуатації виробу.

Додати декоративні властивості застібці можна за допомогою заміни стандартного верхнього пуллера. Компанія має в розпорядженні асортимент бігунків з декоративними підвісами і вставками для створення комплекту двозамкової блискавки. Комплектувати зіпер можна також бігунками, виготовленими за індивідуальним замовленням.

Купити блискавку роз'ємну металевого типу оптом

Купити блискавку металеву роз'ємну для швейного виробництва і фабрик можна за оптовим замовленням. ARTZIP пропонує альтернативні варіанти роз'ємної змійки з одним і двома бігунками в розмірах зубів 5 та 8 мм, різній довжині, колірних характеристиках і ціновому сегменті.

Для виготовлення великих партій швейної продукції знадобиться кишенькова блискавка з нероз'ємними кінцями. Така застібка вшивається в елементи костюма, які не потребують повного роз'єму.

Блискавка роз'ємного і нероз'ємного типу запропонована в монохромних кольорах. Змійка доступна до покупки в палітрі базових відтінків, які підходять під широкий спектр забарвлення тканини. Можливе виведення унікального кольору тасьми під замовлення. Для пошиття одягу і товарів шкіргалантереї також можна придбати додаткову швейну фурнітуру.

Оформити покупку можна на сайті або в будь-якому з фірмових шоу-румів. Замовлення презентації блискавки для швейного виробництва можливе у регіональних менеджерів.


Одеса. 27.05.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*