Каталог швейної фурнітури ARTSTEP

Каталог швейної фурнітури ARTSTEP
01/04/21

Колекції фурнітури для одягу ARTSTEP представлені двома унікальними арт-добірками, підготовленими спеціально для виробників швейної продукції та аксесуарів шкіргалантереї.

Маючи практичний досвід більше двох десятиліть у виробництві, постачанні фурнітури для виготовлення одягу і розвитку модної індустрії, компанія передає готові рішення виробникам легкої промисловості. Вивчення і систематичний моніторинг фешн-напрямків дозволяє нам постійно бути в курсі трендів моди і створювати нові колекції.

У добірках зібрані актуальні образи з відображенням застосування фурнітури, розробленої нашими модельєрами. Каталоги швейної фурнітури власного виробництва створені для того, щоб допомогти клієнтам надихнутися і знайти оригінальні ідеї. В арт-добірках показані тенденції, затребувані на сучасному ринку і цікаві для кінцевого споживача. Дізнатися більше про модні тренди можна в статтях нашого артблогу.

арт-подборка швейной фурнитуры

Каталоги мають ультрасучасний дизайн і володіють зручним користуванням. На сторінках винесені різні категорії робочої і декоративної фурнітури для спідниць, суконь, сарафанів, брюк, джинсів, шортів, кофт, нижньої білизни, купальників, спортивних костюмів, курток, шапок, піджаків та іншого одягу будь-якої стильової спрямованості:

  • пряжки;

  • перетяжки, кільця і карабіни;

  • дрібний і великий декор;

  • ланцюги;

  • еластична фурнітура ПВХ;

  • тасьма;

  • ґудзики;

  • кнопки;

  • блочки і люверси;

  • розхідники;

  • бігунки з силіконовими підвісами.

арт-подборка швейной фурнитуры

Як вибрати фурнітуру до образу

Переглянути застосування кожного виробу з колекцій фурнітури для одягу від виробника ARTSTEP можна на сайті в електронній версії арт-добірки. При необхідності можна замовити друкований каталог у менеджера або в інтернет-магазині, залишивши свої контакти для зворотного зв'язку.

Наявність широкого асортиментного ряду продукції дозволяє вибрати швейну фурнітуру до будь-якого образу в потрібному кольорі, розмірі, кількості і варіанті кріплення. Вироби запропоновані з таких матеріалів, як метал, пластизоль та пластик. Стандартна кольорова палітра виробника містить металеві забарвлення (червоне золото, срібло і темний нікель), можливе виготовлення товару в індивідуальному кольорі під замовлення.

Як замовити швейну фурнітуру з арт-добірки

Електронний каталог швейної фурнітури має просту навігацію і адаптований для швидкого оформлення замовлення. Натиснувши в онлайн-добірці на іконку у вигляді кошика, розташованого біля виробу, в один клік можна переміститися в картку товару з його докладним описом, де зручно зробити оптове замовлення фурнітури для пошиття одягу з доставкою в будь-який регіон. Після цього замовлення буде взято в обробку, і менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей.

Також можна замовити брендування і виробництво фурнітури оптом в індивідуальному дизайні і кольорі. Унікальні розробки виробів здійснюються за ескізом клієнта.

Фурнітура зі швейної колекції представлена в шоу-румах Одеси, Львова, Харкова, Броварів і Дніпра. У магазинах ARTSTEP надається послуга по обтягуванню пряжок матеріалом замовника.


Одеса. 01.04.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*