Мужские сумки — что актуально в новом сезоне

Мужские сумки — что актуально в новом сезоне
22/05/19
Аксесуар у вигляді стильної сумки сьогодні має попит у чоловіків не менше ніж у жінок. Сумки – це важлива частина чоловічого гардеробу.
Чоловіча сумка використовується сильною половиною людства як для зберігання цінних речей, так і як додаток до гардеробу. Відмінність тільки в тому, що дизайн чоловічих сумок найчастіше лаконічний і простий.

Попит на сумки для чоловіків досить високий і на ринках представлений різноманітний асортимент. Виробники сумок завжди намагаються бути на «гребні» модної хвилі, постійно доповнюючи чоловічі сумки стильними та незвичайними елементами. Сучасна мода не дає розслабитись і щоб бути найкращими на ринку серед конкурентів, необхідно відповідати світовим стандартам. Ми підготували кілька підказок із модних подіумів сезону 2019. На які сумки варто звернути увагу і що цього року обирають справжні чоловіки?


Чоловічі сумки на подіумах

Популярні бренди задають модні тенденції, пропонуючи нові моделі сумок для чоловіків. Додаткові деталі надають звичайним сумкам унікального образу. Цього сезону фаворитами серед модних чоловічих сумок стали:

Розглянемо докладніше ці види елегантних чоловічих сумок.


Фастекс та карабінові застібки від модних брендів

Michael Kors, наприклад, використовує застібки даного типу не тільки як функціональний елемент, а й у вигляді декору.


Michael Kors

Застібки фастекс дуже зручні у застосуванні, відрізняються своєю надійністю та привабливим зовнішнім виглядом. При чому кількість фастексів на одній моделі може бути абсолютно будь-якою.


Michael Kors


Лаконічний декор для класичних сумок

Поза часом залишаються класичні сумки. До такого типу можна віднести великий асортимент різних варіацій, але головною особливістю класичної моделі завжди буде вважатися сумки з невеликими розмірами, зручними ручками та кількома відділеннями усередині. Чоловічі сумки повинні бути зручними, місткими та надійними при застібці/розстібці.


Boss

Мінімалізм у декорі – одна з ознак класичної чоловічої моделі сумки. І не дивно, адже чоловіків насамперед хвилює функціональність виробу. Але проте приємно носити стильний аксесуар.

Для відшиття чоловічих сумок цього сезону користуються попитом рамки-перетяжки класичних простих форм. Ці пряжки виглядають лаконічно та не перевантажують образ. Вони можуть бути різних розмірів на одній моделі.


Michael Kors

В асортименті пряжок ARTSTEP широка розмірна сітка дозволить підібрати потрібну пряжку до сумки. Постійним додатковим елементом залишається блочка. Цей тип фурнітури доповнює загальний вигляд виробу, роблячи його привабливим. Не буде зайвим на класичних чоловічих сумках та силіконовий декор. Завдяки можливості комбінувати літери можна створити на сумці оригінальну рекламу власного бренду. Класичні відтінки фурнітури (червоне золото, темний нікель, срібло) додадуть більшої солідності моделі. Нерідким попитом користуються ланцюжки для сумок, але з чоловічими моделями краще бути акуратнішими, щоб не перевантажити зайвим декором.

Деякі дизайнери пропонують незвичайні та оригінальні чоловічі сумки. Як це зробив, наприклад, Snow Xue Gao у своїй весняній колекції одягу та аксесуарів. Чоловіча гламурна сумка безумовно знайде свою аудиторію.


Snow Xue Gao collection Spring 2020

Якщо Ви вирішили виготовити чоловічу сумку, вже визначилися з дизайном та хочете підібрати необхідні додаткові деталі, обов'язково зверніть увагу на якість фурнітури, оскільки саме фурнітура має великий вплив на довговічність виробу загалом та презентабельність зовнішнього вигляду.

ARTSTEP – єдиний виробник якісної фурнітури в Україні. Ви можете підібрати усі необхідні деталі для створення оригінальної моделі сумок. Крім того, фурнітура ARTSTEP – це завжди нові оригінальні вироби, що створюються відповідно до модних новинок світу моди.

your-text

Одеса. 22.05.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*