Чоловіче взуття монки з пряжками

Чоловіче взуття монки з пряжками
25/03/21

Туфлі монки — це елегантний і демократичний фасон чоловічого взуття з пряжками, що має замість шнурків ремінець, який перекриває язичок. Традиційні монки володіють ремінцем з однією, двома і навіть трьома пряжками, які є стильною альтернативою шнурівки оксфордів і дербі. За рахунок відсутності шнурування монки також нагадують лофери.

Назва легендарних монки пов'язана з їхнім походженням. Подібне взуття носили ченці в європейському Середньовіччі. Monk перекладається з англійської як «монах», з чим і пов'язана назва пари. Через бідність священнослужителі надягали сандалі, які недостатньо захищали ноги від впливу зовнішнього середовища при ходьбі по полях і гірській місцевості. Покривши прості сандалі ремінцем, монахи створили перші практичні монки з пряжкою із текстилю.

Інтерпретовані версії монки представляють собою туфлі, які пошиті зі шкіри, замша або нубука. Вони пофарбовані переважно в темні елегантні кольори та іноді можуть бути прикрашені перфорацією. Ремінець на пряжці, що пролягає через підйом, призначений для застібання взуття та фіксації ноги.

Цей вид чоловічого взуття переживає різні модифікації з видозміною товщини підошви, форми носка і т. п., однак незмінними деталями залишаються застібки-пряжки. Сучасними трансформаторами популярних моделей стали Alexander McQueen і Yves Saint Laurent. Ажіотаж викликаний наявністю подвійних пряжок на напівпарі.

Туфлі монки з пряжкою від відомих брендів

Чоловічий взуттєвий гардероб пропонують поповнити різними фасонами монки імениті дизайнери. Модельєри урізноманітнюють туфлі і створюють ексклюзивне взуття, постійно експериментуючи з його дизайном. Модні бренди презентують цілі колекції монки з пряжками.

монки с пряжками

Givenchy, George Cleverley, Hermes, Mihara Yasuhiro

Використовувані для взуття пряжки мають найрізноманітніші профілі: від невеликих застібок, що створюють ефект ненав'язливого декору, до масивних акцентних пряжок. Mihara Yasuhiro, Margaret Howell і Salvatore Ferragamo кріплять на монки пряжку в одному екземплярі. Дві пряжки вітають Hermes, Santoni, Giorgio Armani, Givenchy.

Нетривіальні монки з пряжками без язичка пропонує Moschino. Також взуття розбавляють іншим декором. Його можна прикрасити хольнітеном за прикладом The Kooples, або логотипами, як це зробив з дабл-монки Giorgio Armani.

Як носити монки з пряжками

Чоловіче взуття з однією або декількома пряжками вибирають чоловіки, які віддають перевагу класичному стилю одягу і демонструють хороший смак. Але також такі туфлі вважаються універсальним взуттям, яке можна одягати як з діловим костюмом, брюками і піджаками, так і з джинсами. Класичний силует втілює ансамбль монки з твідовим одягом. За традицією монки прийнято поєднувати зі шкарпетками. Однак у світлі актуальних тенденцій монки на голих ногах виглядають не менш розкішно.

монки с пряжками

Giorgio Armani, Prada, Scarosso, The Kooples

Найбільш затребуваний тон монки — коричневий або бордовий. Варіанти із замша підійдуть під штани чінос або джинси. Моделі з гладкої шкіри в чорному кольорі поєднуються зі строгими штанами.

Купити пряжки для взуття

Купити пряжки для будь-якої моделі чоловічого взуття можна у вітчизняного виробника і постачальника взуттєвої фурнітури ARTSTEP. Каталог компанії представлений великим асортиментом взуттєвих пряжок. Є перелік виробів з декоративним камінням, перлами, емалевими вставками і написами.

Ми створюємо колекції фурнітури, враховуючи модні тенденції. Пропонуємо також брендувати пряжки логотипом або назвою торгової марки, виконуємо індивідуальні замовлення. З продукцією ARTSTEP Ваш товар буде виглядати фешенебельно і стильно!

text 2


Одеса. 25.03.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*