ARTSTEP запрошує на виставку Kyiv Fashion 2021

ARTSTEP запрошує на виставку Kyiv Fashion 2021
21/01/21
Компанія ARTSTEP запрошує своїх партнерів відвідати стенд на виставці Kyiv Fashion 2021, яка пройде в Києві, МВЦ з 3 по 5 лютого 2021.

Протягом 20 років виставковий центр є місцем зустрічі професіоналів у швейній галузі. Відстежити актуальні тенденції та виявити нові напрямки розвитку можна на Kyiv Fashion 2021.

ARTSTEP на виставці представить сучасний стенд з величезною кількістю зразків швейної фурнітури і декору. Ми підготували брендовану фурнітуру для всіх типів швейних виробів: верхній одяг, шапки, штани, спідниці, спортивний та дитячий одяг. Підібрали фурнітуру швейної колекції 2021: декор металевий і силіконовий, пряжки, ґудзики, кнопки, фастекси, карабіни, ланцюги, тасьма, бахрома, пришивні перли, витратні матеріали тощо.

На стенді 1С 243 Ви зможете ознайомитись з повним асортиментом швейної декоративної і робочої фурнітури.

ARTSTEP — виробляє швейну фурнітуру, яка відрізняється високою якістю, оригінальним дизайном і функціональністю. З кожним роком ми розширюємо сферу взаємодії з виробниками легкої промисловості. Сучасні технології виробництва та оптимізація є основою нашої взаємодії.

Чекаємо Вас на виставці Kyiv Fashion 2021 в масках і з робочим настроєм!

Одеса
21.01.2021

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*