Бант K.FBA-30039 (30039)

Бант K.FBA-30039 (30039)
Бант K.FBA-30039 (30039)

Характеристики моделі ?

ПАЛІТРА КОЛЬОРІВ:

ще

Інші кольори

Розрахувати виробництво

Аналог: Бант K.FBA-30039 (30039)

КІЛЬКІСТЬ:
шт.
ЦІНА*:
от

0

грн
от 15.06 грн. (1 шт.)
*Шановні клієнти, можливі коригування ціни на дані вироби в зв'язку зі світовими змінами (коливаннями) цін на виробничі складові.

Артикул: K.FBA-30039 (30039)
Матеріал: Бронза
Одиниця виміру: шт.

Елегантний металевий декор K.FBA-30039 виконаний у вигляді мініатюрного банта. Бант дуже популярний для жіночого та дитячого взуття. Елегантно виглядає така деталь на ділянці носка взуття. Метод кріплення за допомогою вусів, забезпечить надійну фіксацію фурнітури на виробі. Представлений бант K.FBA-30039 в кольорі червоне золото, яке актуальне в цьому сезоні. Прикраса у вигляді банта K.FBA-30039 користується попитом в швейному і галантерейному виробництві. Нерідко таким декором прикрашають сумки і гаманці. В одязі зустрічається бант в якості прикраси на різних частинах. Застосуємо при відшиваючи головних уборів. Оптом декор бант K.FBA-30039 Ви можете замовити не виходячи з дому. Досить оформити онлайн замовлення на сайті нашого інтернет-магазину. У вас виникли питання? Зв'яжіться з менеджерами ARTSTEP за телефонами, вказаними на сайті і отримаєте детальну консультацію. Ми гарантуємо високу якість обслуговування, швидку доставку потрібних для Вас обсягах товару. Ви можете відвідати фірмові магазини ARTSTEP, які розташовані на території України і детальніше ознайомитися з повним асортиментом нашої фурнітури.
Докладніше
Тип кріплення: Вуса
Вид виробництва: Штампування
Товар “Бант K.FBA-30039 (30039)”
доданий до вашого замовлення

Ви можете подивитися своє замовлення в Особистому кабінеті

Продовжити покупки
×
Додаткові можливості
Якщо Ви не знайшли потрібний товар, ми можемо запропонувати Вам:
Професійний підбір кольору для фарбування і перефарбувати виробів будь-якої складності відповідно до індивідуальних побажань. Розробка будь-якої фурнітури за бажанням клієнта: від ескізу до втілення в життя. Матеріали і кількість обговорюються індивідуально. Брендування виробів різної складності підкреслить унікальність вашої торгової марки і зробить її впізнаваною серед споживачів
Залиште свій номер
і ми передзвонимо Вам

Підказка

Свяжитесь с менеджером для обсуждения деталей индивидуального заказа фурнитуры

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*