Бант K.FBA-30190 (30190)

Бант K.FBA-30190 (30190)
Бант K.FBA-30190 (30190)

Характеристики моделі ?

ПАЛІТРА КОЛЬОРІВ:

ще

Інші кольори

Розрахувати виробництво

Аналог: Бант K.FBA-30190 (30190)

КІЛЬКІСТЬ:
шт.
ЦІНА*:
от

0

грн
от 18.96 грн. (1 шт.)
*Шановні клієнти, можливі коригування ціни на дані вироби в зв'язку зі світовими змінами (коливаннями) цін на виробничі складові.

Артикул: K.FBA-30190 (30190)
Матеріал: Бронза
Одиниця виміру: шт.

Оригінальний металевий декор у формі банта K.FBA-30190. Ніжна фурнітура, яка відмінно буде виглядати взуття для жінок і дітей. Елегантний бант стане прикрасою і головним акцентом в моделі. Фурнітура бант K.FBA-30190, популярна в якості декору на сумки і гаманці. Завдяки легкому кріпленню у вигляді вусів, виріб прослужить довго і збереже свій зовнішній вигляд. У швейному виробництві бант K.FBA-30190 застосовують в якості додаткового прикраси на різні частини одягу. Безпосередньо від виробника Ви можете замовити бант декоративний ARTSTEP в потрібних для Вас обсягах. Оптові замовлення ми виконуємо з високою швидкістю, завдяки власним виробничим лініях, що значно заощаджує Ваш і наш час. Компанія ARTSTEP - це гарантія якісної і довговічною фурнітури-банти, оновлені колекції відповідно до модними тенденціями, і високий сервіс обслуговування. Менеджери нашої компанії завжди готові проконсультувати з усіх виникаючих питань. Ви можете зв'язатися з нами за телефонами, вказаними на сайті або відвідати мережу фірмових шоу-румів ARTSTEP, розташованих на території України (Одеса, Бровари, Львів, Харків, Дніпро). Замовте фурнітуру у нас прямо зараз, не втрачаючи час.
Докладніше
Тип кріплення: Вуса
Вид виробництва: Штампування
Товар “Бант K.FBA-30190 (30190)”
доданий до вашого замовлення

Ви можете подивитися своє замовлення в Особистому кабінеті

Продовжити покупки
×
Додаткові можливості
Якщо Ви не знайшли потрібний товар, ми можемо запропонувати Вам:
Професійний підбір кольору для фарбування і перефарбувати виробів будь-якої складності відповідно до індивідуальних побажань. Розробка будь-якої фурнітури за бажанням клієнта: від ескізу до втілення в життя. Матеріали і кількість обговорюються індивідуально. Брендування виробів різної складності підкреслить унікальність вашої торгової марки і зробить її впізнаваною серед споживачів
Залиште свій номер
і ми передзвонимо Вам

Підказка

Свяжитесь с менеджером для обсуждения деталей индивидуального заказа фурнитуры

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*