Фіксована anti-crisis ціна на фурнітуру

Фіксована anti-crisis ціна на фурнітуру
16/02/21

Хочете вийти з кризи і збільшити продажі, але не вистачає коштів? Спеціально для Вас ми виділили категорію асортименту фурнітури з фіксованою антикризовою ціною, яка діє на постійній основі!

За останній рік легка промисловість зазнала ряд складнощів у продажах через пандемію і карантинні заходи. Ми допоможемо Вашому бізнесу вийти з кризи! Для цього компанія ARTSTEP підготувала спеціальну пропозицію і встановила фіксовану антикризову ціну на фурнітуру.

Зниження ціни поширюється на нову категорію виділеного асортименту фурнітури від виробника ARTSTEP. До переліку фурнітури за фіксованою anti-crisis ціною відноситься кілька видів товарів:

  • перетяжки;

  • підшнуровки;

  • дзвіночки.

Вироби відмінно підійдуть для будь-якого сегменту легкої промисловості. Виробники обирають таку фурнітуру для пошиття одягу, взуття, сумок, аксесуарів шкіргалантереї. Продукція може використовуватися в якості декору або функціонального елементу. Вироби призначені для установки на ремінці, шнурки та ін.

Вибрати фурнітуру за фіксованою антикризовою ціною можна на нашому сайті. Товари відзначені міткою «Anti-crisis ціна» і розміщені в категорії «Фіксована anti-crisis ціна». Також у мережі магазинів ARTSTEP представлені викладки всіх позицій.

Встигніть скористатися вигідною пропозицією! Замовляйте трендову фурнітуру за антикризовою ціною!


* Пропозиція обмежена. Діє при наявності фурнітури на складі.


Одеса. 16.02.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*