Безкоштовні лекала для виробників тактичного спорядження

Безкоштовні лекала для виробників тактичного спорядження
28/03/24

Даруємо безкоштовні лекала для тактичного спорядження при замовленні фурнітури від виробника ARTSTEP. Маємо в Україні власне виробництво фурнітури для спорядження, а також свій експериментальний цех, в якому відшиваємо зразки тактичних виробів для подальшого тестування фурнітури в процесі експлуатації.

Лекала для виробництва підсумків для ріжка, підсумків для AR, підсумків для АК, колчанів для 5,45

Для виробництва колчанів, підсумків (на магазини АК, AR, ріжки або рації) пропонуємо безкоштовні лекала на розкрій та повний комплект тактичної фурнітури. Для пошиття підсумків на магазини та рації в нашому асортименті можна знайти:

  • вкладиш фіксатор;

  • пулер-кінцевик;

  • фіксатор шнурка;

  • кінцевик на шнурок із заглушкою.

Лекала для виготовлення наколінників і налокітників

Даруємо також лекала для виготовлення наколінників і налокітників. Під час їх пошиття знадобляться комплектуючі, які є в каталозі ARTSTEP, а саме:

  • накладки (каркасні чашки);

  • пряжки-фіксатори та ґудзики;

  • перетяжки і рамки;

  • люверси та кріплення.

З чого виготовляється тактична фурнітура?

Основний асортимент тактичної фурнітури ARTSTEP виготовлений зі 100% високоміцного поліаміду (нейлону), накладки на наколінники і налокітники — з матеріалів ТПУ, розхідна фурнітура та кріплення — з ЦАМу, заліза з антикорозійним покриттям, бронзи.

Купити фурнітуру для тактичного спорядження від виробника

Придбати фурнітуру для спорядження гуртом можливо напряму в українського виробника ARTSTEP на офіційному сайті. Також можна завітати до фірмових магазинів фурнітури в Одесі, Броварах, Львові, Хмельницькому, Харкові та Дніпрі.

Купуючи тактичні комплектуючі, Ви отримаєте у подарунок безкоштовні лекала для виготовлення певних видів спорядження. Деталі замовлення питайте у регіонального менеджера.


Одеса. 28.03.2024
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*