Комплекти швейної фурнітури з логотипом

Комплекти швейної фурнітури з логотипом
18/09/20

Швейна фурнітура - це деталь, без якої не обійтися у виробництві одягу. Представники швейної галузі стали частіше використовувати логобренди. Особливо затребувана фурнітура з логотипом, лейбли та етикетки.

Популярність лого викликана можливістю виділити продукцію серед конкурентів. Логоманія - це тренд, який дозволяє презентувати «обличчя» бренду, підкреслити представницький статус. Кричущі логотипи брендів рясніють не тільки на подіумах, але і в мас-маркеті. Доречно встановлювати вироби одного виду або поєднувати кілька різних.

Комбінація двох відмінних логотипів в одному образі вважається моветоном. Однак монобренд можна одягнути в total look, використавши не поодиноку деталь, а цілий комплект брендованої фурнітури. Такий прийом вирішує проблему пошуку повного набору. Виходом із ситуації стане придбання всіх позицій в одному замовленні у одного виробника.

Компанія ARTSTEP пропонує комплекти фурнітури під замовлення. В наявності ряд пропозицій по готових виробах з металу, пластику і пластизолю для нанесення логотипу.

Брендована фурнітура для одягу

Логотипні деталі роблять речі представницькими і витонченими, надають їм заключний штрих. Такі елементи використовуються на спідницях, брюках, джинсах, сорочках, купальниках, костюмах з піджаком, спортивному одязі та ін. Насущний тренд завойовує місце на верхньому одязі (куртки, вітровки, пальто, плащі, головні убори).

Фасоністо виглядають логобренди на спортивному одязі. Спортивна мода багата величезним вибором фурнітури. Деталі можна встановлювати на різних частинах одягу (рукава, манжети, кишені, коміри, на лицьовій і тильній стороні).

Користується попитом фурнітура з логотипом для спецодягу. Фірмовий одяг персоналу стильно підносить статус компанії або закладу. Уніформа, знаки відображають ставлення власника до обслуговування клієнтів.

Металева фурнітура з логотипом для одягу

Комплекти брендованої фурнітури мають цілісний і продуманий стиль. Логоштрихи можуть бути виконані у вигляді різної робочої і декоративної фурнітури для одягу:

Кнопки виконують декоративно-робочу функцію і підходять для підтримки іміджу. Це відмінне рішення для використання можливостей виробів по-максимуму. Петелька для гачка застосовується як функціональний елемент на верхньому одязі, жакетах. Дизайн виробу у вигляді металевого ланцюжка і планки з написом або зображенням створюють декоративний ефект. Фіксатори стильно прикрасять шнурки. Цей вид фурнітури зручно застосовувати для фіксації отворів на речах.

Представлений асортимент пришивного і протяжного металевого декору досить різноманітний. Декоративна фурнітура ARTSTEP поєднується з будь-якою дизайнерською ідеєю. Культове застосування металевих прикрас на костюмах незмінно.

лого 1

Декор логобренди для одягу з пластизолю

На еластичну фурнітуру з пластизолю можна наносити персональний логотип. Такі міні-аксесуари представлені:

За допомогою пластизолевого декору вироби отримують власний індивідуальний стиль.

лого 2

Нанесення логотипу на швейну фурнітуру

Компанія ARTSTEP наносить зображення на вироби лазером і литтям. Під замовлення ми виготовимо повний комплект фурнітури в дизайнерському стилі.

Доступні до вибору колірна палітра і розмірна сітка. Вартість фурнітури з логотипом розраховується індивідуально з максимальною деталізацією. Замовити брендовану фурнітуру в комплектах можливо на сайті або в фірмових шоу-румах. У магазинах представлені зразки готових виробів.


Одеса. 18.09.2020
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*