Люверси - декоративна і функціональна фурнітура для одягу

Люверси - декоративна і функціональна фурнітура для одягу
15/10/19
Люверси - це один з найпопулярніших видів швейної фурнітури, яка застосовується на одязі. Можна взяти на себе сміливість і заявити, що без люверсів неможливо створити дійсно стильний і сучасний образ одягу, що ідеально вписується в тенденції моди теперішнього часу. До таких образів максимально підходять деякі композиції з лінії одягу Hermes або Zara, а також одяг інших відомих модельєрів.

lyuversy-dlya-odezhdy-3.jpg


Металеві люверси на одязі

На спідницях від Hermes люверси для одягу застосовуються для створення і зміцнення отворів на передній частині складових поясних конструкцій. В отвори люверса протягується ремінець, який фіксує спідницю і стягує її до потрібного розміру. Стильний і елегантний елемент робить спідниці оригінальними і розбавляє їх строгий і лаконічний образ.

Hermes.jpg

Hermes

На одязі Zara в отвори на майці або топіку, укріплені великими люверсами, можуть бути протягнуті бретельки. Люверси для одягу служать елементами застібки на блузках або жилетках. В отвори з люверсами в такому випадку протягується товсті шнурки або хлястик. Для застібання і стягування одягу може застосовуватися як один люверс, так і велика їх кількість.

zara.jpg

Zara

Популярно використання металевих люверсів на шортах і коротких спідницях. Доречно їх застосування і для створення шнурівки, для закріплення спідниць хлястиком, протягуємо в отвір люверса, в декоративних цілях, коли люверси кріпляться по всій ширині штанини і створюють дійсно витончений візерунок.

lyuversy-dlya-odezhdy-5.jpg

Стильно виглядають короткі спідниці і шортики різних кольорів, які маючи в своїй конструкції люверси і елегантний довгий хлястик аналогічного кольору, відмінно вписуються в загальний цибулю і грають роль основного елемента для всього образу.

Не варто випускати з уваги можливість установки люверсів на одяг виключно в декоративних цілях. Так можуть бути прикрашені практично будь-які елементи одягу: куртки, жакети, футболки, майки та сукні в тому числі.

lyuversy-dlya-odezhdy-2.jpg

Можна зробити рішучий висновок, що металеві люверси - це фурнітура, яка підходить ідеально як для декорування будь-яких видів одягу, так і для втілення в реальність стильних і витончених застібок з хлястиками або з декоративною шнурівкою.

lyuversy-dlya-odezhdy-4.jpg


Люверси ARTSTEP - різноманітність асортименту

Для виробництва одягу необхідна фурнітура високої якості і презентабельного зовнішнього вигляду. Саме таку продукцію виготовляє ARTSTEP - єдиний в Україні виробник швейної фурнітури і декору для одягу. Всі вироби відповідають стандартам європейської якості. Купити люверси для одягу можна як на нашому офіційному сайті, так і в будь-якому з наших шоу-румів, які знаходяться в Одесі, Львові, Броварах, Дніпрі та Харкові.

Швейна фурнітура є в наявності на складі. У разі необхідності у нас є додаткові послуги перефарбувати фурнітури. Якщо Ви не змогли знайти в нашому асортименті саме те, що Вам потрібно - ми надаємо можливість індивідуальної розробки фурнітури. Модельєри ARTSTEP втілять в реальність Ваші ідеї або допоможуть придумати і розробити унікальний виріб з нуля.

Також в арсеналі компанії ARTSTEP є послуга брендування продукції з можливістю нанесення логотипу бренду або назви компанії. Брендована продукція дозволяє збільшити Вашу впізнаваність і закріпити Вашу репутацію добросовісного виробника на ринку. Проводьте тільки саму елегантну і стильну одяг, прикрашену металевими люверсами від ARTSTEP. Завоюйте ринок разом з нами!

text 2

Одеса. 15.10.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*