Сторіччя Gucci: колекція шкіргалантерейних виробів і колаборація з Balenciaga

Сторіччя Gucci: колекція шкіргалантерейних виробів і колаборація з Balenciaga
30/04/21

Гучні чутки про спільний проект гігантів моди Gucci і Balenciaga підтвердилися. Показ нової колекції осінь-зима 2021-2022 під назвою Aria проведено до сторічного ювілею модного дому Gucci, який починав діяльність як майстерня шкіряних виробів та екіпіровки для кінного спорту.

Святкування вікового ювілею італійської марки перетворилося на справжній перформанс. Перше шоу в рік сторіччя Gucci увібрало в себе відсилання на спадщину колекцій і культових речей від дизайнерів, які очолювали бренд. Алессандро Мікеле показав серію образів і аксесуарів в аристократичному жокейському стилі. Колекція втілила символічну історію бренду, поєднану з сексуальністю Тома Форда і зухвалою сміливістю Демни Гвасалії.

Мікеле включив шкіряні елементи екіпіровки для верхової їзди в лінійку, поставивши акцент на шкіргалантерейне ремесло. Крім високих двоколірних чобіт з широкою халявою, жокейних брюк і жакетів, він створив шкіряні портупеї, корсети, сумки та шоломи. Модельєр елегантно приручив стиль наїзника, вручивши моделям батоги в якості додаткової деталі образу.

фурнитура для кожгалантереи

Gucci, Balenciaga

Брендова фурнітура для шкіргалантереї

У колабораційній колекції опрацьовано кожен елемент. Великі гравці фешн-ринку зробили ставку на використання шкіряних аксесуарів в луках, убраних металевою фурнітурою і декором для шкіргалантереї з голови до ніг. Бренди запропонували цікаві рішення, які стануть трендами сезону.

фурнитура для кожгалантереи

Gucci, Balenciaga

Металева фурнітура для шкіргалантерейних виробів

Італійський люксовий бренд відобразив кінний бекграунд і передав традиції через ремісничий продукт. Вишукані аксесуари-збруї, попруги, вудила, корсети, шори і козирки, як і годиться шкіряним виробам і кінним упряжкам, обтягнуті великою кількістю металевих елементів:

S&M-чокери декоровані великими ланцюгами, а батоги — заклепками. Сумки Gucci оснащені оригінальними сумочними замками і ручкотримачами.

фурнитура для кожгалантереи

Gucci, Balenciaga

Мокасинова перетяжка Gucci

Ексклюзивна фірмова перетяжка від Gucci прославила не тільки мокасини бренду, а й віртуозно вписалася в товари шкіргалантереї. Великі мокасинові перетяжки, в які убрані портупеї і ремінці, надають шкіряному аутфітові більшої зухвалості.

Фурнітура для шкіргалантереї з логотипом

Спільна лінійка вдвічі більше урізноманітнена принтами з фірмовими знаками торгових марок. Подвійні лого свідчать про популярність тенденції. Лого-монограми і написи лейблів масово розташувалися на моделях колекції. Логотипи представлені й у вигляді металевих букв, які прикрашають ланцюги, поясну пряжку і сумки.

Де купити фурнітуру для шкіргалантереї оптом

Компанія ARTSTEP виробляє фурнітуру для шкіргалантерейних виробів в Україні і співпрацює зі швейними фабриками і підприємствами. Асортимент компанії являє собою великий вибір робочої і декоративної фурнітури для шкіряних виробів.

Купити фурнітуру для шкіргалантереї можна на сайті або в будь-якому з фірмових магазинів ARTSTEP. Викладки готових виробів у наявності колірних і розмірних характеристик представлені на стендах шоу-румів в Одесі, Львові, Броварах, Харкові і Дніпрі.

Сучасний фешн-ринок включає ще більше логотипів. Замовити фурнітуру з Вашим лого в унікальному дизайні можна безпосередньо у виробника. Індивідуальне виготовлення фурнітури відбувається за ескізом клієнта. Виробничі потужності компанії дозволяють втілити різні дизайнерські ідеї.

text 2


Одеса. 30.04.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*