Cумка трапеція

Cумка трапеція
19/02/20

Геометричні сумки трапеції - абсолютний мастхев 2020 року. Така практична річ вважається універсальною класикою, яка прослужить не один сезон. Модельєри приділяють особливу увагу гучним трендам і продовжують експериментувати з формою.

Сумки давно мають не тільки практичне призначення. Вони застосовуються і як доречний аксесуар, гармонійно доповнює будь-який лук. На світових подіумах можна побачити сумки трапецієподібної форми з короткими ручками, які носять в руках або на згині ліктя. Велика кількість трапецієподібних аксесуарів по-справжньому вражає. Для кожної жінки неодмінно знайдеться своя сумка. 

Сумка трапеция 2

Versace, Gucci, Givenchy

Загальну тенденцію ретроформи повторюють багато провідних брендів. Сумки у формі трапеції демонструють у своїх лінійках Balenciaga, Gucci, Givenchy, Chloé, Valextra, Saint Laurent, Rodo, Hunting Season, Chylak і інші модні будинки. У колекції Fendi в основному все сумки представлені знаменитої моделлю. Експерти fashion-індустрії вважають, що сумки скасовані як зі строгими костюмами, так і з легкими сукнями і грубуватими джинсами.

Сумка трапеция 1

Fendi

Тижні моди диктують останні екземпляри жіночих сумок незвичайної форми, зовсім відмінних за стилем. Дизайнери пропонують великі і маленькі сумки з різними варіантами текстур:

  • з шкіри;
  • хутра;
  • однотонні;
  • з принтом.

Робоча фурнітура на сумки

Модна сумка зробить будь-який гардероб неповторним. За допомогою ідеально підібраною фурнітури можна досягти такого ефекту. Чимало важливі на виробі функціональні складові частини, призначені для його практичності і правильної фіксації. Робоча фурнітура є незамінною деталлю сумки трапеції. Як деталей кріплення ручок і ремінців використовуються пряжки, рамки і фіксатори, кнопки, застібки кобурні, фастекси і карабіни.

Сумка трапеция 3

Оригінальний сумочний декор

Крім фурнітури робочого типу, у виробництві фігурних сумок застосовуються численні елементи декорування. Тут кутюр'є змогли втілити свої найбожевільніші ідеї, скориставшись всілякими прикрасами. В асортименті компанії ARTSTEP запропонований найрізноманітніших сумочний декор: пряжки, шлевки, рамки, кільця і ​​півкільця, ланцюжки, хутряний декор, хольнітени, люверси, декоративні перли і тасьма, камені і банти. А оскільки сумки часто обрамляють невеликі ремені, то дзвіночки, кінцевіки та інший декор для ремінця стануть родзинкою образу.

Сумка трапеция 4

Брендована сумочна фурнітура

Сумки будуть впізнавані завдяки логобрендам. Брендована фурнітура на сумки в формі трапеції стильно підкреслить ім'я бренду. Брендувати сумки можливо підвісами, буквами, словами, табличками, гербами.

Сумка трапеция 5

Компанія ARTSTEP займається виробництвом унікальною по дизайну фурнітури з логотипом з металу і пластизоли. Ми також працюємо по індивідуально розробленим ескізами і наносимо лазерне гравіювання на профіль готового виробу. Фурнітура від виробника розрахована для установки на сумки, а також іншу кожгалантерею.

Компанія ARTSTEP розробила нову колекцію сумочной фурнітури 2020. Особливим попитом користується наш виріб VIP-РОЗДІЛЬНИЙ БРЕНД.

Фурнітура ARTSTEP виготовлена ​​таким чином, що її можна застосовувати в комплекті з іншими нашими виробами. Так що у нас Ви обов'язково підберете необхідний набір фурнітури.

text 2

Одеса. 19.02.2020
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*