Тренд взуття 2023 - блиск перлів

Тренд взуття 2023 - блиск перлів
15/03/23

Популярність декорування взуття перлами підтверджують щосезонні колекції світових брендів. Демократичність перлинних намистин давно стерла кордони і перетнулася з усталеними вишуканими та аристократичними асоціаціями про перли. Сучасна мода зберігає актуальність перлів і знаходить застосування в будь-якому стилі: діловому, вечірньому, повсякденному і навіть спортивному. Склавши total-look із перлами, ви також потрапите у тренди.

Перли як культова прикраса

Здавна перли вважалися дорогоцінною річчю і використовувалися як грошовий еквівалент. Замість грошей, китайський імператор збирав перлинну данину. Стародавні правителі прикрашали парадний одяг перлинами, які втілювали символ влади. Пізніше у перли вдяглися аристократи та багата частина населення.

Найдавнішу прикрасу перетворила на доступну перлинну моду Коко Шанель, замінивши натуральні перли штучними. Дорогоцінна прикраса стала позачасовою класикою, символом жіночності та перетворилася на декор для повсякденного одягу, взуття, сумок та інших аксесуарів. Сучасна взуттєва мода продовжує тримати декор з бусин на Олімпі та пропонує нам різні втілення перлів на взутті 2023.

Елегантні перли на босоніжках

Вишуканий поціновувач перламутрових намистин модний будинок Chanel знає, як задовольнити жіночі ніжки, і пропонує різні варіанти кріплення перлів на взутті: набірні перли, сфери, напівбусини. Символ бренду встановлений у комбінації з декоративним камінням та металевими вставками з логотипом. Витончені босоніжки, усіяні безліччю перлинних сфер, демонструє перша феміністка моди Jil Sander.

обувь с жемчугом 1

Chanel, Jil Sander

Стильні шльопанці з перлами

Ще один варіант ультрамодного взуття з перлами - шльопанці. Любителі декоративних перлів Jimmy Choo та Stuart Weitzman демонструють версії шльопанців, заповнених бусинками в кількості.

обувь с жемчугом 2

Jimmy Choo, Stuart Weitzman

Балетки, туфлі, кеди з декором із перлів

У трендовому гардеробі серед базового взуття із декоративними перлами місце знайшли й закриті моделі. Бренди прикрасили взуття поодинокими великими перлинними вставками або цілими ремінцями з бусинками. Елегантні ремінці із перлами імітують перламутрові браслети на балетках Jimmy Choo. Велика перлинна намистина закріплена як акцентна деталь до ланцюжка на туфлях Мері Джейн від Miu Miu. Демократичні перли на кедах Dolce & Gabbana комбіновані літерами логотипу.

обувь с жемчугом 3

Dolce & Gabbana, Miu Miu, Jimmy Choo

Перли на підборах і підошві

Витончене виконання перли отримали на підборах та підошві жіночого взуття. Stuart Weitzman задіяв намистини різних розмірів, форм та відтінків на туфлях, челсі та грубих черевиках. Jimmy Choo прикрасив гарпунами з перлами каблуки мюлі. На босоніжках Sebastian підсилив перли блиском каменів.

обувь с жемчугом 4

Stuart Weitzman, Jimmy Choo

Де замовити декоративні перли для взуття?

Український виробник фурнітури взуттєвої ARTSTEP пропонує широкий асортимент декоративних перлів для взуття різних видів:

  • сфери;

  • напівсфери на металевій основі;

  • декор із перлами на шнурок;

  • блочки:

  • петлі;

  • гачки;

  • хольнітени;

  • пряжки;

  • перетяжки та рамки;

  • гвоздики з перлами для вставки в каблук;

  • тасьма з перлами та ін.

Купити декоративні перли оптом можна безпосередньо від виробника з доставкою по всіх містах України. Намистини доступні в кольорах: білий глянець, срібло, червоне золото і чорний нікель. Фурнітура передбачає різні способи установки. Також доступне замовлення послуги автоматичної установки перлів на заготовки (шкіра, екошкіра, хутро, тканина і т. д.).

Замовлення декоративних перлів здійснюється на сайті або в будь-якому з регіональних шоу-румів Харкова, Одеси, Броварів, Хмельницького, Львова та Дніпра.

text 2


Одеса. 15.03.2023
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*