Послуга з фарбування металевої та пластикової фурнітури

Послуга з фарбування металевої та пластикової фурнітури
20/03/24

У каталозі виробника ARTSTEP представлені різні види металевої та пластикової фурнітури, яка використовується для виробництва одягу, білизни, взуття, сумок, рюкзаків, інших аксесуарів шкіргалантереї та тактичного спорядження. Асортимент регулярно поповнюється новинками, щоб Ви могли знайти все необхідне.

Уся металева продукція виготовлена із високоміцного ЦАМу, заліза чи бронзи. Пластиковий асортимент представлений матеріалами ТПУ, АБС (ABS) і поліамід (нейлон). Фурнітура є якісною, зручною, практичною, має естетичний зовнішній вигляд та запропонована в різних колірних варіаціях. Якість фурнітури також визначається її профарбуванням.

Якщо Вам потрібна фурнітура конкретного кольору, а в асортименті немає відповідного відтінку, то можна скористатися послугою фарбування.

послуга з фарбування фурнітури

Можливості фарбування фурнітури на базі виробництва ARTSTEP

Виробничі можливості вітчизняної компанії ARTSTEP дозволяють надати клієнту металеву та пластикову фурнітуру у бажаному кольорі. Фарбування фурнітури на виробництві ARTSTEP можливе з глянсовим та матовим покриттям у різні кольори:

  • гальванічні;

  • матові;

  • лакові.

Колірна гама, в якій можуть бути виконані вироби, включає палітру стандартних, нестандартних та індивідуальних спец кольорів. Нестандартна колірна палітра налічує більше 130 кольорів. Також Ви можете скористатися послугою виведення індивідуального кольору під Вашу продукцію.

фарбування фурнітури 1

При фарбуванні фурнітура не деформується, пігмент рівномірно лягає на поверхню. У результаті вироби мають міцне та надійне покриття. Пропонуємо до фарбування фурнітуру нашого виробництва або клієнтську.

Вибір кольорів ми візуалізували у відео огляді. Повну палітру питайте в регіональних магазинах або у менеджера!

Як замовити послугу фарбування фурнітури

Замовити фурнітуру під колір товару або у будь-якому іншому кольорі можна напряму у виробника. Маємо вигідні пропозиції та акції з послуги фарбування фурнітури.

Щодо вартості, мінімальної кількості замовлення та термінів виконання уточнюйте у регіонального менеджера. Замовити фурнітуру в Україні від виробника на максимально вигідних умовах гуртом можна як онлайн, так і у фірмових шоу-румах, розташованих в Одесі, Хмельницькому, Харкові, Львові, Броварах, Дніпрі.


Одеса. 20.03.2024
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*