NGS - перевірений постачальник обладнання для виробництва взуття

NGS - перевірений постачальник обладнання для виробництва взуття
27/10/20
Компанія NGS - це світовий лідер з постачання обладнання для виготовлення взуття. NGS є партнером ARTSTEP і входить до групи компаній STEPGROUP. Основний напрямок групи компаній - це виробництво і постачання сировини для легкої промисловості.

Співпраця з NGS - це асортимент обладнання в кількості більше 250 найменувань і поставка товару в будь-яку країну.

Асортимент обладнання для виробництва взуття NGS:
  • машини для виробництва взуття (повний комплекс обладнання);
  • машини для обробки і виробництва товарів шкіргалантереї (пояса, сумки, пояси, рюкзаки, рукавички, головні убори);
  • машина для ремонту і взуття і шкіргалантереї;
  • витратні і комплектуючі матеріали.

Чому обирають компанію NGS

NGS співпрацює з виробниками взуття та товарів шкіргалантереї по всій Україні. П'ятирічний досвід роботи дозволив сформувати оптимальний асортимент обладнання, яке підходить для українського виробника. Але при цьому компанія постійно стежить за новинками і пропонує на ринок унікально-нове обладнання з сучасними і якісними вузлами.

Сучасне виробництво взуття - це цех, що складається з безлічі машин, кожна з яких відповідає за свій процес. При повній автоматизації праці Ви досягнете виготовлення товару зі стабільною якістю.


Переваги компанії NGS

Головними перевагами компанії-постачальника NGS є:

  • Гарантія до 5 років на обладнання. Термін на повне сервісне обслуговування і гарантію на все обладнання NGS становить 1 рік. Також є розширена гарантія на робочі вузли і механізми. Гарантійне обслуговування складається з декількох пунктів: пуско-налагоджувальні роботи, усунення несправностей, заміна що вийшли з ладу деталей.
  • Безкоштовне навчання персоналу. При придбанні обладнання NGS Ви отримаєте не тільки консультацію по роботі і налаштуванні машини, але і безкоштовне навчання персоналу. Комплексне навчання дозволить оптимізувати час роботи і поліпшити якість готових виробів.
  • Ключові електронні вузли японського виробництва. Одним з найважливіших моментів роботи машини є висока якість робочих вузлів машини.
  • Формування машин для бізнесу під ключ. При виробництві взуття різного типу необхідно різне устаткування. Залежно від складності виробництва і виду взуття фахівці NGS підберуть оптимальну виробничу лінію.
  • Доставка в будь-яку точку України і не тільки. Компанія NGS має кілька регіональних шоу-румів і складів обладнання. Ознайомитися з роботою машин можна в найближчому шоу-румі (Львів, Бровари, Одеса, Дніпро і Харків). Можлива доставка як будь-якій зручній транспортною компанією, так і власними силами.
Вибираючи компанію NGS як постачальника обладнання - Ви довіряєте якість виробленого Вами продукту професіоналу зі світовим ім'ям.


Одеса
27.10.20

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*