Новинка – каталог всієї фурнітури ARTSTEP!

Новинка – каталог всієї фурнітури ARTSTEP!
12/06/23

Український виробник фурнітури ARTSTEP для виготовлення взуття, одягу, сумок, товарів шкіргалантереї та тактичного спорядження представляє Вашій увазі новинку - каталог всієї фурнітури!


Каталог створений для зручного ознайомлення з асортиментом фурнітури, вибору та здійснення замовлення.

У каталозі зібрано повний асортимент фурнітури нашого виробництва, що налічує понад 2000 позицій. Уся фурнітура розділена за групами товарів:

  • пряжки;

  • перетяжки;

  • фурнітура для білизни;

  • декор;

  • розхідники;

  • пластизоль;

  • тактична фурнітура.

Для зручності пошуку фурнітури можна скористатися змістом та умовними позначеннями.

Також можна ознайомитися з палітрою стандартних кольорів металевої фурнітури, з ABS, нейлону, ТПУ та пластизолю.

Великою перевагою каталогу є те, що фурнітура розташована послідовно за зростанням розмірів та представлена у масштабі 1:1. Міліметровка дозволяє розрахувати розмір отворів і робочих частин виробів.

До кожної позиції вказані номенклатурні номери, кріплення фурнітури (пришивне, липучка, ніжка або ніжки, вуса, хольнітен), наявність оснастки під виріб, автоматичне встановлення фурнітури, можливість брендування логотипом та нанесення лазерного гравіювання, можливість обтяжки виробу шкірою. Вказана палітра комплектації камінням і палітра заливки емаллю.

На кожному товарі проставлено QR-код із посиланням на офіційний сайт з актуальною ціною, повним описом, характеристиками, фотографіями фурнітури в ракурсах та з її застосуванням на продукції легкої промисловості.

Купити фурнітуру оптом в Україні

Купити фурнітуру оптом від виробника ARTSTEP можливо онлайн або в будь-якому з фірмових магазинів, розташованих по всій території України (Одеса, Хмельницький, Львів, Бровари, Харків, Дніпро).



Одеса. 12.06.2023
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*