Обтягування пряжок тканиною і шкірою

Обтягування пряжок тканиною і шкірою
13/11/23

Обтягування пряжок необхідне в разі, якщо блискуча металева фурнітура не вбудовується в концепцію виробів, що виготовляються, або не підходить за кольором. За допомогою простої технології можна стильно оновити пряжку та урізноманітнити звичний ефект металік.

Пряжка під обтяжку — це справжній маст-хев для пошиття взуття і одягу, який задіяли у своїх колекціях безліч модних будинків. Такі пряжки кріпляться на ремінці і пояси, підходять для виготовлення взуття, суконь, жакетів, пальто, сумок тощо. Дизайнер з хорошою уявою швидко знайде оригінальне рішення до застосування обтяжної пряжки.

Переваги пряжки під обтяжку

Поясна обтяжна пряжка служить фасоністим доповненням до будь-якого образу. Це вигідне вкладення у виробництво і невисока собівартість продукції. Компанія ARTSTEP пропонує професійну обтяжку пряжок тканиною і шкірою замовника на спеціальному обладнанні. Переважні особливості пряжки під обтяжку передбачають:

  • можливість використання залишків сировини клієнта, що усуває необхідність витрат на додаткові матеріали;

  • наявність заготовок металевих пряжок під обтяжку;

  • можливість обтягування пряжок тканиною, штучною і натуральною шкірою;

  • створення різних моделей одягу та взуття;

  • обробка фурнітури в монохромі або контрасті кольорів і текстур з виробом;

  • швидка установка на пресі;

  • відсутність дефектів і браків.

Краї матеріалу на перекладині акуратно ховаються під ремінцем. Ширина поясу повинна відповідати ширині поперечини, яку в готовому вигляді не видно. Язичок протягується в пояс через отвір або блочку.

Замовити послугу обтягування пряжок

Послуга обтягування пряжок доступна в мережі регіональних магазинів українського виробника фурнітури ARTSTEP, розташованих у Дніпрі, Харкові та Одесі.

Купити саму пряжку під обтяжку можна відразу у виробника. Пряжка обтягується викрійкою з матеріалу замовника, заздалегідь підготовленою під розмір фурнітури. За допомогою спеціального оснащення матеріал миттєво встановлюється одним натисканням на пресі.

Дізнатися вартість послуги та інформацію по установці фурнітури можливо у менеджерів регіонів. Також можна придбати готову пряжку під обтяжку і блочки до неї в інтернет-магазині ARTSTEP.

text 2


Одеса. 13.11.2023
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*