Виробництво тактичної фурнітури в Україні

Виробництво тактичної фурнітури в Україні
14/11/22

Фурнітура для тактичного спорядження, спецодягу, взуття, рюкзаків, сумок виготовляється на власному виробництві ARTSTEP на території України. Якісний матеріал виготовлення — високоміцний поліамід (нейлон). Тактична фурнітура служить для надійної фіксації та зручного регулювання елементів обладнання, максимально безпечного і мобільного пересування.

Спеціалізована фурнітура з поліаміду для тактичного оснащення затребувана у виготовленні будівельного, туристичного, похідного, мисливського, рибальського оснащення тощо. Конструкція захисного обмундирування повинна бути оснащена особливо міцним кріпленням і застібками. Функціональні комплектуючі для тактичного спорядження здатні витримувати високе навантаження і можуть застосовуватися на екіпіруванні, уніформі, продукції для активного виду діяльності чи відпочинку, а також інших товарах легкої промисловості широкого вжитку. Фурнітура, виготовлена з поліаміду, має легку вагу та ергономічну форму, що робить її більш зручнішою у застосуванні.

Найбільший асортимент фурнітури для тактичного спорядження

Асортимент поліамідної тактичної фурнітури від виробника ARTSTEP є найширшим на українському ринку. Повний перелік товарних позицій представлено в онлайн-каталозі на офіційному сайті, а також на викладках у фірмових магазинах компанії:

Купити тактичну фурнітуру від українського виробника

Купити тактичну фурнітуру з поліаміду оптом можна безпосередньо від виробника ARTSTEP. Ви отримаєте допомогу від менеджера при оформленні покупки. Є асортимент кольорів (сафарі, хакі, камуфляж (койот), чорний) та розмірів, можливість придбати фурнітуру на зразки. Наявність виробів в єдиній палітрі кольорів дозволяє сформувати комплекти фурнітури для виробництва тактичного спорядження у монохромних відтінках.

Замовити тактичну фурнітуру можливо попередньо в онлайн-магазині чи регіональних шоу-румах Одеси, Хмельницького, Броварів, Львова, Харкова та Дніпра. Купити можна як готову фурнітуру, так і під індивідуальне виготовлення. Індивідуальні замовлення приймаються на декор з пластизолю, який нашивається або кріпиться на виріб за допомогою липучки. Шеврони ПВХ брендуються логотипами клієнтів.


Одеса. 14.11.2022
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*