Декор Дрібний K.FMA-3769 (22047)

Декор Дрібний K.FMA-3769 (22047)
Декор Дрібний K.FMA-3769 (22047)

Характеристики моделі ?

ПАЛІТРА КОЛЬОРІВ:

ще

Інші кольори

Mattsilk

Фуме

Емаль

Вінтаж

Чорніння

Сатин

Будь-який Pantone

Антик

Розрахувати виробництво

Аналог: Декор Дрібний K.FMA-3769 (22047)

КІЛЬКІСТЬ:
шт.
ЦІНА*:
от

0

грн
от 6.7 грн. (1 шт.)
*Шановні клієнти, можливі коригування ціни на дані вироби в зв'язку зі світовими змінами (коливаннями) цін на виробничі складові.

Застосування

Взуття

Артикул: K.FMA-3769 (22047)
Матеріал: Метал
Одиниця виміру: шт.
Розмір декору: Дрібний

Ніжний мініатюрний декор K.FMA-3769 в формі бутона квітки виконаний з металу сріблястого кольору з емаллю всередині. Декор рожевий бутон відмінно підійде на взуття, сумки та вироби шкіргалантереї. Відмінна ідея доповнити ніжний образ мініатюрним прикрасою. Невеликий розмір декору робить його більш широко застосовним. Для установки декору рожевий бутон передбачені металеві вуса, які полегшують роботу і не вимагають додаткового обладнання. Декоративна фурнітура рожева квітка застосовується на жіночого та дитячого взуття на таких частинах як: халява, Берец, союзка та ін. Стильно виглядає подібна фурнітура на гаманцях, клатч, сумках, поясних ременях і головних уборах (кепки, бейсболки). Сфера застосування ніжного металевого декору в рожевому кольорі не обмежена фантазією - тільки враховуйте особливість кріплень. Купити декор металевий в пастельно рожевому кольорі можна в Харкові, Дніпрі, Львові, Броварах та Одесі. Придбання фурнітури квітка можливо за попереднім замовленням он-лайн або по телефону. Також Ви можете підібрати комплект з фурнітури в срібному кольорі: пряжки, шлевки, перетяжки і інший декор з емаллю. Пропонуємо в комплект до декору рожева квітка придбати схоже за стилем виріб - декор лист з емаллю рожевого, білого і блакитного кольору. Сьогодні все частіше можна побачити прикраси на правій і лівій парі взуття різного малюнка - це стильно, оригінально і неповторно. На шкіргалантерейних товар можна сформувати цікаву композицію з декількох елементів декору.
Докладніше
Місце застосування: Шкіргалантерея, Сумки, рюкзаки, Взуття, Одяг
Тип кріплення: Вуса
Вставка/Декор: Емаль
Вид виробництва: Лиття

добавлен в ваш заказ

Вы можете посмотреть свой заказ в Личном кабинете

Продолжить покупки
Товар “Декор Дрібний K.FMA-3769 (22047)”
доданий до вашого замовлення

Ви можете подивитися своє замовлення в Особистому кабінеті

Продовжити покупки
×
Додаткові можливості
Якщо Ви не знайшли потрібний товар, ми можемо запропонувати Вам:
Професійний підбір кольору для фарбування і перефарбувати виробів будь-якої складності відповідно до індивідуальних побажань. Розробка будь-якої фурнітури за бажанням клієнта: від ескізу до втілення в життя. Матеріали і кількість обговорюються індивідуально. Брендування виробів різної складності підкреслить унікальність вашої торгової марки і зробить її впізнаваною серед споживачів
Залиште свій номер
і ми передзвонимо Вам

Підказка

Свяжитесь с менеджером для обсуждения деталей индивидуального заказа фурнитуры

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*