До -70% на всі види намистин і вироби з перлами

До -70% на всі види намистин і вироби з перлами
23/10/20

Зігріваємо приємними знижками на перли до -70%. Компанія ARTSTEP запустила акцію на всі перли, яка діятиме з 23.10.2020 до наявності товару на складі.

Перли і вироби з перлами – це модний тренд на всі часи. І прямим тому доказом є представлені в мас-маркеті моделі жіночого взуття з перлами в колекціях цього сезону. Такі бренди, як ZARA і Bershka, пропонують черевики або ботильйони з ремінцями і намистинами. Тренд популярний і в світі одягу від кутюр. Модний будинок Rodarte, наприклад, декорував перловими намистинами цілий наряд.

Ми знижуємо ціну на товар, щоб він був ще більш доступним. Це відмінна можливість купити фурнітуру перли зі знижкою і створити нові унікальні колекції взуття, одягу, сумок та аксесуарів шкіргалантереї.

В акції беруть участь наступні позиції:

  • намистини (до -70%);

  • вироби з перлами (до -60%);

  • тасьма з намистинами (-50%).

Купити перли можна зі знижкою онлайн або в магазинах ARTSTEP. Акційні товари розміщені на сайті в розділах «Фурнітура зі знижкою» і «Декор».

Для того щоб детальніше вивчити асортимент, можна вибрати товари в каталозі з міткою «Ціну знижено» або уточнити у менеджерів інтернет магазину або шоу-румів.

Термін дії акції – з 23.10.2020 до 31.12.2020.


Одеса. 23.10.2020
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*