Взуття хайкери: must have для туризму і casual аксесуар

Взуття хайкери: must have для туризму і casual аксесуар
13/12/19

Ні для кого не секрет, що на зміну одним модним тенденціям приходять інші. Не оминули цю хвилю змін і хайкери. Вони все більше захоплюють міста і проникають в звичну манеру модників. Споконвічно такий атрибут туристичного одягу використовувався для піших подорожей. Він відрізнявся надійністю і міцністю кріплення для безпечного пересування по гірській місцевості. Сьогодні тренд придбав новий характер і органічно влився в урбаністичний фешн.

Що таке хайкери і з чим їх "їдять"

Майже будь-яке взуття, вписалася в міські умови, успадкована від спорту і відпочинку. Хайкери - це черевики для високогірних походів. З їх допомогою можна сміливо створювати яскравий образ і для прогулянок по місту. Звичайно, всім хочеться одягатися зі смаком. Але як поєднати в один цибуля масивні похідні черевики з сукнею або костюмом? З чим носити хайкери?

Хайкеры 1

Хайкери можна "смачно" поєднувати з повсякденними або діловими елементами гардероба. Ми підібрали для жінок кілька нарядів в візуальному співзвуччі з взуттям в стилі хайкери. Ви будете неперевершеними, якщо одягнете протилежні їм по естетиці романтичні легкі сукні з вільною спідницею. Для вечірніх зустрічей втілюйте вишукані образи з довгим вузьким сукнею.

Хайкеры 2

Хайкеры 3

У нас є парочка порад для чоловіків. Взуття хайкери ідеально комбінуються з джинсами і спортивними штанами. Добре буде виглядати «дута» куртка. У цих черевиках, напівспортивних брюках, реглани, короткому пуховику або жилеті ви відчуєте себе по-домашньому. Носіть штани з деніму, взявши на розсуд однотонну або картату сорочку, светр або пуловер. До хайкери підберіть брюки і в'язаний кардиган. Можна пограти з фарбами, надівши черевики хайкери, штани-хакі, різнокольорову сорочку і легкий светр. Якщо хочеться трохи ретро, ​​тоді до такого вбрання доречний піджак у відповідному стилі. Щоб остаточно здивувати, приміряйте метелика. З чим носити хайкери, вирішувати вам.

Хайкеры 4

А тепер увага! Взуття в стилі хайкери підходять не тільки до універсальних джинсів, але навіть до смокінга. Візьміть на замітку.

Чому "хайкери на кожен день"?

Особливість взуття хайкери полягає в спеціально продуманій конструкції. Зручність і функціональність - ось за що вони полюбилися. Їх можна одягати в міжсезоння. У холодну пору і ожеледь вони особливо незамінні. Перевагами черевик хайкери є:

  • матеріал з натуральної шкіри;
  • надійна фіксація гомілкостопа;
  • рельєфна, прогумована, що не ковзає і не пропускає воду підошва;
  • м'яка і тепла внутрішня частина, закрита язичком від попадання вологи всередину;
  • міцні плетені або шкіряні шнурки з металевими кріпленнями.

Хайкери: тенденції з подіуму

Підошва хайкерів виготовлялася зі шкіри та гуми, що призводило до сильного ковзанню. Пізніше італійська компанія Vibram презентувала ефективне рішення - не що ковзає рельєфну підошву. Сьогодні компанія співпрацює з марками The North Face, Henderson, Rag & Bone, New Balance. Перші водовідштовхувальні черевики представила американська компанія Danner. Хайкери світових брендів Ganni, Off-White і Moncler користуються найбільшою популярністю. Колекції грубих черевиків на шнурівці і підошвою-протектором популяризують Gucci, Louis Vuitton, Acne Studios, Miu Miu. Класика моделей Diemme вдало відбивається в поєднанні з сукнями. Чудова пропозиція - пальто і хайкери світових брендів Prada і Brunello Cuccinelli. Спортивну інтерпретацію взуття хайкери пропонують Native і Adidas.

Фурнітура для хайкерів від виробника

Для пропуску шнурівки на черевиках хайкери необхідно використовувати петлі, гачки для взуття або блочки. Вони забезпечать надійність системи шнурування взуття. Як декор застосовуються перетяжки або хольнітени. Вся фурнітура та декор, представлені на сайті є в наявності в шоу-румах ARTSTEP в регіонах України. Є можливість замовити взуттєву фурнітуру за Вашими ескізами з нанесенням логотипу вашого бренду.

text 2


Одеса. 13.12.2019
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*