Корпоративна участь ARTSTEP в марафоні Ukrainian Majors Running League 2021

Корпоративна участь ARTSTEP в марафоні Ukrainian Majors Running League 2021
14/06/21

Команда ARTSTEP підтримала одеську спортивну традицію і вперше взяла участь у традиційному марафоні Бігової ліги українських мейджорів від Run Ukraine, який проходить в масштабах декількох міст країни!

13 червня 2021 року в історичній частині Одеси в рамках урочистого відкриття міжнародного спортивного заходу відбувся напівмарафон «6th Tavria V Odesa Half Marathon 2021», в якому були представлені масові забіги з різними дистанціями.

Наші співробітники стали одними із 2800 учасників, які вийшли на старт напівмарафону. Серед бігунів виявилися представники з України та з-за кордону, а також публічні особи.

За підсумками забігу компанія ARTSTEP посіла 12 місце! Колектив ARTSTEP продемонстрував високий рівень підготовки в естафеті, подолавши дистанцію 3x5 км + 6.0975 км. Працівники компанії отримали ексклюзивні пам'ятні медалі фінішера ліги, а також підтримку колег і близьких.

ARTSTEP в марафоне Ukrainian Majors Running League 2021

Участь в заході дозволила нам приєднатися до здорового способу життя, проявити командний дух, інтегрувати біг та активне проведення часу в корпоративну культуру.

Вітаємо наших спортсменів з успіхами в починанні та бажаємо підкорення нових вершин як в спорті, так і в роботі! Адже в здоровому тілі – здоровий дух!


Одеса. 13.06.2021
ARTSTEP

Увійти за допомогою облікового запису в соціальній мережі
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
*